Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire normális az, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális az, hogy a párom elvárja, hogy csak én takaritsak, mossak stb? Huszas éveink elején járunk és mindketten dolgozunk.

Figyelt kérdés

2021. ápr. 2. 11:29
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
89%

Hát ne csináld (illetve amit lehet: főzés, mosás, mosogatás csak magad után).

Meglátod, milyen kipihent leszel!

2021. ápr. 2. 12:28
 12/34 anonim ***** válasza:
14%

Teljesen normalis. A konyhsba van s helyed.

Most oszinten, ha te erre nem tudod a vaalszt akkor azt kapod amit erdemelsz :)

2021. ápr. 2. 12:31
 13/34 anonim ***** válasza:
19%

Ja, és ne feküdj le vele, és ne is borotváld odalenn!

Ezeknek ez az igazi bünti.

2021. ápr. 2. 12:34
 14/34 anonim ***** válasza:
5%
Ha már most ekkora probléma ez, mi lesz ha gyerek lesz? Nem halsz bele egy óra takarításba.
2021. ápr. 2. 13:41
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

" Több hónapig az én fizumbol éltünk, mert nem dolgozott. És akkor is elvárta.. "

És miért nem dobtad ki?

2021. ápr. 2. 15:00
 16/34 anonim ***** válasza:
26%
15. Mert nőből van és a probléma megoldása helyett inkább panaszkodni szeret.
2021. ápr. 2. 15:02
 17/34 anonim ***** válasza:
73%

Semennyire nem normális, de ha te élvezed, hogy cseléd vagy.🤷🏻‍♀️

Mindketten dolgoztok és gondolom nem csak egyedül te élsz abban a lakásban, ő is koszolja az edényeket, ruhákat, ő is eszik a főtt kajából stb, szóval nehogy már felnőtt ember létére ne bírja megmozdítani a kisujját se! Pontosan ugyanannyi időbe telik neki is elmosogatni, kiporszívozni vagy épp kiteregetni. Kéne a francnak ilyen életképtelen pasi, aki láthatóan csak a rabszolgát látja benned. Annyira megnézném az ilyen alakok mit csinálnának, ha egyedül élnének, akkor is másnak kellene a szaros gatyájukat mosni?? Vagy megenné őket a mosatlan és a szennyes ruha? Pff..

2021. ápr. 2. 16:27
 18/34 anonim ***** válasza:
77%

KUKA de azonnal.

Szedd össze magad leányzó! Nem akarsz házicseled lenni, gondolom. Vagy talán womanizer van a csávó farka helyén? 😂

2021. ápr. 2. 17:14
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

Ha mindketten dolgoztok, akkor nem fair.

Nálunk csak a párom dolgozik, úgyhogy így nyilván itthon én csinálom a dolgokat, de a ti esetetekben valamennyi munkamegosztás kéne.

2021. ápr. 2. 17:25
 20/34 A kérdező kommentje:

Ha fellázadok, hogy nem csinálom egyedül, azt mondja, hogy akkor elköltözik. Ő nem fog takaritani. stb. Nagyon elegem lett. Lelki terrort használ, mert tudja hogy szeretem. Igazatok van ez igy nem mehet tovább. De nem tudom mit csináljak, mert egyedül mem tudok kifizetni egy albérletet.

Félreértés végett nem a takaritással van a bajom, hanem azzal, hogy én nem azért költöztem vele össze, hogy cseléd legyek... felnött emberek vagyunk, mind ketten keresünk én igazságtalannak tartom, hogy amig ő játszik, meg eljár focizni a haverokkal én addig rakjak rendet.... sőt én még tanulok is és igy sen kapok segítséget.

2021. ápr. 3. 11:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!