Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hogy lehet Titeket dícsérni?
Figyelt kérdés
Nekünk nőknek olyan jólesnek a bókok, ha őszinték. Jólesnek, megmosolyogtatnak. Nektek hogy lehet bókolni, hogy lehet benneteket dícsérni, pl. párkapcsolaton belül? Nyilván nem mondhatom a páromnak hogy milyen szép vagy, milyen csinos vagy ma :D Ezeknek mi a "férfias" megfelelőjük? Nektek mi esne jól? :)2021. márc. 25. 11:54
11/14 anonim válasza:
Engem pl. sosem dícsér meg a párom, sosem kedveskedik. Szóval gőzöm sincs milyen érzés, ha ezt megtenné. Volt amikor kiöltöztem, semmi. Volt amikor szőrös ősember voltak direkt, semmi. A cégnél vezető beosztásba kerültem, semmi. Szóval passzolom a kérdést.
12/14 A kérdező kommentje:
11: hát, ez nem tudom mennyire jó neked... de köszi a választ :)
2021. márc. 25. 15:07
13/14 anonim válasza:
Ha magamba nézek, jól esne ha azt mondaná, hogy "jól csináltad". "Ügyes vagy". "Jól nézel ki". "Büszke vagyok rád". "Jól látod". "Kedves vagy". Szóval ilyenek. Ezek nélkül olyan elvártnak tekintek mindent, mintha minden alapnak tekinthető lenne. Persze nálam az is, de mégis... Egy férfi is érző lény, az a fajta gyermeki öntudat sosem veszik ki senkiből, mint amikor a szülei dícsérték meg. Ez felnőttként átalakul, de ha a párja ilyen szavakkal méltatja, az rengeteg erőt adhat. Nekem azt adna, de én sosem kapok ilyesmit. Én így gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!