Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor szabad dicsérni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor szabad dicsérni a nők szépségét, vagy inkább nem? Férfiak, ti dicséritek a nőket?

Figyelt kérdés
Azt mondják, hogy csak óvatosan a dicsérettel, mert a nők túlzottan elbizakodottá válnak. Mit gondoltok erről?

2018. aug. 23. 07:51
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
Szabad és kell is, viszont azt neked kell érezni, mi esik jól egy nőnek és hol a határ, ahonnan inkább tolakodásnak tűnik számára. Minden ember, minden nő más. Volt akinek folyamatos dicséret, megerősités kellet. Volt aki ugyan erre azt mondta volna, egy nyálas csöpögés.
2018. aug. 23. 07:57
 2/9 anonim ***** válasza:

nem kell dicsérgetned őket.

majd keresnek olyat, aki megteszi.

2018. aug. 23. 08:02
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem, csak időnként puhításnál. Amúgy csak elszállnak, és "hercegnősödnek".
2018. aug. 23. 08:16
 4/9 anonim ***** válasza:
41%

Kolléga pár hónapja megdicsérte az egyik kollegina ruháját. Másnap megrótták, továbbá kénytelen volt részt venni egy szexuális zaklatás prevenciós előadáson.

Ebből arra következtetek, hogy nem igazán szabad.

2018. aug. 23. 08:39
 5/9 anonim ***** válasza:
30%
Engem a párom dicsérjen, ha másnak véleménye van, nekem ahhoz semmi közöm, tartsa meg magának. Nem kell minden kukimocorgást bejelenteni.
2018. aug. 23. 08:43
 6/9 anonim ***** válasza:
61%
"Kolléga pár hónapja megdicsérte az egyik kollegina ruháját. Másnap megrótták, továbbá kénytelen volt részt venni egy szexuális zaklatás prevenciós előadáson." Jah persze...
2018. aug. 23. 09:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy nagy bunkó vagyok, de nem dícsérek senkit sem. Nincs értelme olyat dícsérgetni, akinek eleve van valakije, aki dícsérgetheti. Akinek meg nincs, azt meg dícsérgesse, aki akarja, vagy a Veszett Pulikutya: úgyis rosszul sülne el a dolog.
2018. aug. 23. 20:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Szóval akkor szeretnétek olyan barátnőt, akinek kell az egotuning idegen fasziktól?
2018. aug. 23. 21:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Talán egy női válasz is hasznos lesz. Ha egy férfi sokat foglalkozik a külsőmmel akkor tudom, hogy a belsőm nem érdekli. Nekem ez egy vörös zászló. Egy "Nagyon csinos vagy ma!" teljesen oké, udvarias, jól esik, de a bókolás, a dicsérgetés nekem taszító.
2018. aug. 23. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!