Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hogy lehet Titeket dícsérni?
miért ne lehetne? nekem nagyon sokszor mondja a barátnőm, hogy szép az arcom, szép a testem, stb.
amúgy meg minden férfi más: tapasztald ki, hogy neki milyen bókok esnek jól.
2021. márc. 25. 11:56
Olyan helyes vagy, nagyon passzol az öltözéked ma hozzád, tetszik a kisugárzásod, nagyon szépek a szemeid, imádom a hangod..stb Nekem ezek estek volna jól annó. :)
2021. márc. 25. 11:56
Barátnőm úgy szokott hogy megölel, megfogja a vállaimat hogy milyen szép széles. Vagy amikor fekszünk mindig a borostámat simogatja, néha a felkaromat simogatja és rámarkol a bicepszemre vagy a mellizmomra, stb. Ilyeneket szokott csinálni, nyilván a férfiasság jegyeit dícséri.
2021. márc. 25. 12:04
Jó illatod van, tetszik az alfa hím Brad Pitt féle szögletes állkapcsod, olyan szexuális vagy mint Leonardo DiCapripo, annyira érzékeny vagy mint egy nő csak férfiban, szépek a szemeid mert manipulálnak ,szeretem a baba popsi kezeidet amik nem lettek igazi munka által vaskosak megviseltek, ha rád gondolok akkor majdnem olyan kellemes mint a platina kártyád használata.
2021. márc. 25. 12:05
Ezt kell mondani a pasiknak: "Neked van a legszebb és legnagyobb farkad, amellyel valaha is dolgom volt. És veled a legjobb a szex te Adonisz."
2021. márc. 25. 12:26
Ilyen jól még nem bszott meg senki.
Olyan édes vagy, amikor folyik a sör az álladon.A sörös pólód meg kifejezetten izgató.
Annyira szexi vagy, ahogyan stírolod mellettem a szembejövő nőket.
2021. márc. 25. 12:32
7/14 A kérdező kommentje:
Na jó, inkább komoly válaszokat szeretnék, köszi :D
Én sokszor mondom a pasimra hogy szep 😅 tudom "női" bók de szerintem annak ellenére hogy kinevet, jól esik neki. Szoktam mondani hogy csinos, jól áll az a színű felső, látszik, hogy edz, simán hogy jól néz ki. De őszintén én is bajban vagyok néha, a "helyes vagy" annyira nem jön a számra, pedig az, de valahogy mégsem.
2021. márc. 25. 13:28
Mi az a bók? Egy férfinek bókólni meg dícsérni? Kisebbségi komplexusos nők fegyvere, hogy el ne veszítség a lovagot, mert akkor mi is lesz velük. Nem én mondom, hanem a nők, nézzetek el jó pár női fórumra és tájékozódjatok a témában. "Ha egy férfinek kedveskedünk, akkor a kapcsolat vége borítékolható". "Ilyenkor egy férfi azonnal magas lovon érzi magát, idővel elkezd más nők után futni, hiszen otthon terített asztal várja minden téren". Csak hogy párat idézzek!
2021. márc. 25. 14:58
10/14 A kérdező kommentje:
"Ha egy férfinek kedveskedünk, akkor a kapcsolat vége borítékolható"
Hát... ez is egy nézőpont. Én alapból kedves vagyok, kimutatom az érzelmeimet, törődöm vele, figyelmes vagyok, mert szeretem - nekem nem is menne máshogy. A magam módján kifejezem, hogy mennyire vonzó, és mennyire tetszik nekem, csak kíváncsi voltam, más lányok ezt hogyan fejezik ki szavakkal, mert én néha totál bénán érzem magam amikor ilyeneket mondok, ő meg zavarban van :)
Kapcsolódó kérdések: