Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Girlll3 kérdése:
Nők és lányok! Titeket szoktak dícsérni a férfiak? Bókolnak nektek?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy csak akkor jellemző a bók, ha valamit akar a férfi... Egyébként meg nem szoktak. Most ez más nőkkel is így van? Ha ismerkedek, akkor sem jellemző, hogy megdicsérnék a külsőmet, szóval nem értem. Ez kiment volna a divatból vagy mi?2019. aug. 18. 19:57
1/9 anonim válasza:
Én ha nem akarok semmit is bókolok bárkinek. Tudom hogy jól esik a másiknak. Kinek ne esne jól 1-2 kedves szó?
2/9 anonim válasza:
A szép nőket dicsérik, a nem szépeket meg nem.
Nincs emögött semmiféle hátsószándék, egy rózsára is megjegyzed magadban, hogy de jó illatú, ha az.
4/9 anonim válasza:
Engem szoktak dicsérni és a mosolyomat is.
"Ha ismerkedek, akkor sem jellemző, hogy megdicsérnék a külsőmet, szóval nem értem."
Talán, mert nincs mit megdicsérni. Egy szürke full átlagos embert kevesebben dicsérnek. Tedd magad olyanná, hogy érdemessé váljál azért, hogy dicsérjenek.
5/9 anonim válasza:
Nekem nem esik jól a külsőmmmel kapcsolatos bók. Nem érdekel, tetszik-e a hajam vagy a ruhám. Ha olyan a bók, ami a belsőmnek szól, humor, tudás, azt szívesen fogadom.
7/9 anonim válasza:
Én nem szeretem az üres bókokat, a személyre szóló dicsérethez, elismeréshez meg már valamennyire ismernie kell a másik félnek, hogy őszinte és hiteles legyen. :-)
8/9 anonim válasza:
kelletleneket kapok gyakran (bhaszhatóságra kiélezetteket)
9/9 anonim válasza:
Szoktak hogy szép a hajam,a szemem színe,az arcom és szép vagyok XD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!