Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Azt mondta velem képzeli el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta velem képzeli el az életét, de ennél több szexet nem tud nyújtani. Ez valahol nem ellentétes? Lány vagyok.

Figyelt kérdés

3 éves kapcsolatról van szó, közös albiban lakunk már. Átlagosan heti 1-2x van szex, ami nekem kevés. Ha kezdeményezek, nem utasít vissza, de már unom ezt. Magától max heti 1x kezdeményez.

Többször próbáltam vele erről beszélni, mindig azt mondja, hogy velem képzeli el az életét és mindennél jobban szeret, egyszerűen ennyit kíván, ennyi a libidója.

Nem most lett ilyen, mindig hasonló volt. Talán az összeköltözés után volt heti 3-4x, meg a kapcsolat legelején.

De ez valahol nem ellentétes? Ha valakivel elképzeled az életed, nem kívánod őt gyakran szexuálisan is? Nem értem. :( Őszintén nem akarom, hogy ez álljon közénk. Jó lenne azt érezni, hogy megőrül értem szexuálisan...

Huszonévesek vagyunk

2021. márc. 12. 07:49
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más az igénye szexuálisan. A "veled képzelem el az életem" nem mindenkinél azt jelenti, hogy sokszor akar szexelni. Van, akinek alacsonyabb a lidibója. És ez így van rendben, mások vagyunk mindannyian. Ha neked ez nem kielégítő, akkor szakíts vele.
2021. márc. 19. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!