Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Azt mondta velem képzeli el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta velem képzeli el az életét, de ennél több szexet nem tud nyújtani. Ez valahol nem ellentétes? Lány vagyok.

Figyelt kérdés

3 éves kapcsolatról van szó, közös albiban lakunk már. Átlagosan heti 1-2x van szex, ami nekem kevés. Ha kezdeményezek, nem utasít vissza, de már unom ezt. Magától max heti 1x kezdeményez.

Többször próbáltam vele erről beszélni, mindig azt mondja, hogy velem képzeli el az életét és mindennél jobban szeret, egyszerűen ennyit kíván, ennyi a libidója.

Nem most lett ilyen, mindig hasonló volt. Talán az összeköltözés után volt heti 3-4x, meg a kapcsolat legelején.

De ez valahol nem ellentétes? Ha valakivel elképzeled az életed, nem kívánod őt gyakran szexuálisan is? Nem értem. :( Őszintén nem akarom, hogy ez álljon közénk. Jó lenne azt érezni, hogy megőrül értem szexuálisan...

Huszonévesek vagyunk

2021. márc. 12. 07:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Jajj hupszi, bocsi:D

Az, hogy lány vagy elkerülte a figyelmem. Általában ilyen kérdést nem nők/lányok szoktak kérdezni, de lényeg ugyan az.

Mondjuk úgy, hogy neked még nagyobb peched van, mert ő összeszoríthatja a fogát lehet akkor sem fog felállni vagy nem ad bele annyit a szexbe úgy max akkor fogod élvezni, ha lovagolsz.

Vagy el tudod fogad, vagy szétmentek. Ha eddig sem hajlott a több szexre valószínűleg ezután se fog, de egy próbát megér.

2021. márc. 12. 08:47
 12/21 anonim ***** válasza:
92%
Ő ennyit igényel, ilyen a libidója. És ennek köze nincs ahhoz, hogy szeret-e vagy sem 🤷‍♀️
2021. márc. 12. 09:31
 13/21 anonim ***** válasza:
#10 az h csak ez a fontos neki.
2021. márc. 12. 09:34
 14/21 anonim ***** válasza:
56%

Nem, nem ellenétes.

Nem irigyellek. Én is keveslem a szexet, de az én barátom legalább már mondta párszor, hogy inkább szexeljek mással, mint hogy ezzel stresszeljem..

2021. márc. 12. 09:41
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
A kettőnek semmi köze egymáshoz, de ha "huszonévesen" ilyen buta cagy, hogy még ezeket a fogalmakat sem tudod különválasztani, hát sajnálom a srácot.
2021. márc. 12. 10:03
 16/21 Lunora ***** válasza:
100%

Azért az a megfogalmazás durva, hogy legalább hagy mással szexelni.

Valójában azt nem értem, ha ez ennyire fontos akkor miért is mentél bele a kapcsolatba mikor neked ez kevés, és ő elmondta hogy ez ennyi.

Nekem is volt ilyen párom. Heti 2 szex, és 3 hónapig voltunk együtt...

2021. márc. 12. 11:42
 17/21 anonim ***** válasza:
Hagyd ott.
2021. márc. 12. 11:54
 18/21 anonim válasza:
26%
Nálunk simán megvan a heti 15, na ehhez mit szólsz? Főleg mióta mindketten itthonról dolgozunk. Akinek heti 3 elég, arra én nem vesztegetném el 3 évemet, mert csak szenvednék mellette. Nem illenénk össze. Az elején megmondta, hogy ő kevesebbet igényel, mint te. Mit vártál? Tudtad, hogy ilyen, mégis belementél. Akkor 3 éve ezen problémázol? Mire vársz még? Vagy megszoksz, vagy megszöksz. Sajnos nincs más megoldás. Ha neked ez ilyen fontos, akkor ez csak rosszabb lesz, és előbb-utóbb elhagyod. Már így is rászántál 3 évet, meddig akarsz várni?
2021. márc. 12. 14:57
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha te a párkapcsolatod milyenségét aszerint ítéled meg elsősorban, hogy heti hányszor dug meg, annak ellenére hogy ő elmondta, nincs igénye több szexre, akkor az EQ-d a béka feneke alatt van. Feketén fehéren elmondta, hogy neki ennyi az igénye. Nem etetett be, nem taktikázott, elmondta korrekten. írod is, hogy mindig ilyen volt. Akkor most mit vagy ezen kiakadva?
2021. márc. 12. 15:31
 20/21 anonim ***** válasza:
ez idővel csak még kevesebb lessz.....
2021. márc. 12. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!