Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hátráltató vagy demoralizáló egy párkapcsolatban ha gyökeresen ellentétes a zenei ízléseteket?
Elsősorban olyan emberek válaszát várom, akik zenefüggők és nagyon szeretnek egy adott stílust hallgatni, viszont a párjuk mondjuk ennek a szöges ellentéte. (pl. Józsi metál-rajongó, Marika viszont inkább a mulatósban találja meg magát)
Jár ez bármilyen konfliktussal? Vagy empatikusak vagytok és elviselitek? Netán más?
Nincs rossz válasz, személyes élményekre vagyok kíváncsi. :)
Nekem volt ebből problémám egy korábbi kapcsolatomban. Én szinte mindig hallgatok zenét otthon, pl takarítás közben, ilyesmi, és volt olyan, hogy az exemnek segítettem kipucolni a lakást, közben zenét hallgattunk. DE ő CSAK Nickelback-et meg még 1-2 hasonló zenekart volt hajlandó hallgatni, ez nem vicc, tényleg 3!!!! előadónál merült ki a zenei ízlése, így egy idő után baromi unalmas volt hogy mind egyforma hangzású volt amit hallgattunk. Oké, megpróbáltam hogy felváltva tegyünk be 1-1 zenét, erre amiket én raktam be zenéket rendszeres az utolsó 20-30 másodperccel a vége előtt már kikapcsolta, és rakta be a saját kis Nickelback zenéjét. Idegőrlő volt. Tehát kompromisszumot se volt hajlandó igazán kötni, mindig továbbléptette a zenét hamarabb amikor olyan szólt, amit én szeretek jobban, pedig nem nyálas pop dalokat hallgatok, hanem pl rockot vagy metál, de azokból sem a death metált hanem az élvezhető fajtát...
Szóval egy idő után inkább kértem, hogy ne hallgassunk semmit, és még ő sértődött meg, hogy nekem nem tetszik amit hallgat.
A filmek terén is ugyanez volt, ő csak a krimit és akciót szereti, se dráma, se törtnélmi, se fantasy, se thriller, így nekem baromi gyorsan unalmassá vált a közös filmnézés is, és amiket én szerettem volna nézni, azokat nem volt hajlandó...
Szóval eléggé hátráltató tud lenni, HA az ember nem is kompromisszumképes és teljesen elzárkózik attól, amit a másik szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!