Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan alakítható ki közös kassza úgy, hogy a páromnak van 2 gyereke?
Úgy jöttem össze a párommal, hogy van 2 gyereke. Nekem egy sincs (én vagyok a férfi).
Igazából az az elvárása, hogy teljesen közösen kezeljük a pénzünket. Lehet önzőség, de úgy érzem, hogy ugyanúgy veszem ki a részem mindenből mint ő, pedig neki van 2 gyereke. Az apjukról semmit nem tudni évek óta, nem is támogatja őket, kis iskolás gyerekekről van szó.
Úgy érzem, mintha én lennék a pótlék. Ha masnem anyagilag biztos.
Eddig is volt gyereke, és valószínű volt, hogy neked is foglalkozni kell velük.
Beszéld meg vele, hogy a rezsit és a kaját felezitek és kész. Ha ezt nem tudja elfogadni akkor meg rajtad áll, hogy maradsz vagy mész.
Valószínű amúgy, hogy egy biztonságot nyújtasz neki anyagilag is. Azt pedig, hogy te leszel az első vagy a harmadik helyen szerintem felejtsd el. Gyerekek->állatok->család/barátok és majd úgy te. Tehát a sorban eléggé alul leszel.
A 10-es válaszolóval teljesen egyetértek. Nem is tudom miért jutottatok el egyáltalán ideáig ha Neked dilemmád az,hogy 2 gyerekes anyukával hogy éld az életedet.
Ahogy írják is: vannak közös költségek, ebből egyértelműen vedd ki a részed.Az,hogy miképpen osztjátok ezt meg megbeszélés kérdése. Pl. a fűtés költsége adott, azt én felezném, ugyanúgy melegszel Te is mint a többiek. A víz/villany egyéb költséget esetleg háromfelé oszthatnátok, a gyereket is beleszámolva.
Persze mindezt csak akkor ha nem vagy kellőképpen toleráns azzal,hogy felezitek a költségeket. Az élelmezés költségeit is megoszthatjátok ilyen módon, esetleg a párod külön is vehet a gyerekeknek amit szeretnének.
Ahhoz,hogy konfliktusmentesen működjön a kapcsolatotok muszáj toleránsnak, rugalmasnak lenned. És elsősorban elfogadni a gyereket. Ha ez nem megy ne halogasd, szakíts mielőtt lelki sérülést okoznál a gyerekeknek és az anyukájuknak.
Apám, te mekkora balfék vagy!
Nem elég, hogy te csak a sokadik vagy a kapcsolatban, hogy 2 gyereket is bevisz a nő kapcsolatba, még képes lennél pénzelni is ezt a dolgot!?
Térj már észhez jóember, és lépj ki a francba minél előbb!
Nem tudom miért írjátok,hogy meneküljön!Eleve így ment bele a kapcsolatba, gondolom nem volt eldugva a két gyerek sehová, látta/megismerte Őket.Az pedig kívülálló számára sem kérdés,hogy nehéz beilleszkedni egy ilyen kapcsolatba.
Előbb kellett volna alaposan átbeszélni mindent, ezt akár az anyuka részére is szánom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!