Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a ferfi elvarja, hogy a no vegezze a hazimunkat, mert no es a nemebol adodoan az o dolga, akkor en elvarhatom hogy mivel o a ferfi, fizessen mindent, hiszen o a fo penzkereso a haznal?
Egész nyugodtan, azt vársz el a párodtól amit csak akarsz, meg ő is tőled.
Ahogy mondani szokták addig álljál fél lábon.
Elöljáróban annyit, hogy én biztos nem élnék így.
De igen, így ebben a felállásban jogos. Viszont, akkor tény hogy patika rendet kell tartani, mindennap főtt étel, tiszta ruha stb stb az alap.
Igen, tőlem elvárhatnád!
Nálam alap dolog, hogy én keressem a többet, vagy csak én keressek.
Ha elmegyünk valahová, én vezetek, és én fizetek.
A ház körüli teendőket(karbantartás, szerelők kihívása, felújítás) én intézem.
Cserébe mindig megkapom, hogy a múlt században élek, meg, hogy soviniszta vagyok.
Ami a másik felét illeti, soha nem értettem, hogy mi ez a házimunka para!
A porszívózás, felmosás, portörlés, wc, csapok, kád takarítása,mosás pont ugyanannyi idő ha kettő után csinálja az ember mintha egyedül lenne!
A főzés? Most őszintén? Meddig tart összedobni egy zöldséglevest, egy milánóit, vagy egy rizottót?
Nekem csak este van időm főzni, de kifejezetten szeretem csinálni 1-2 pohár ital mellett. Ráadásul elég 2 naponta.
És ha már megfőztem, nagyon szívesen teszek oda egy tányérral a párom elé is.
Lehet lepontozni!
33/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!