Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nagyon lusta, mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
7 hónapja vagyunk együtt, és együtt is lakunk már. Mindketten reggel járunk dolgozni. Nem tudom ez normális-e, de ő reggel “hasznavehetetlen” 31 éves férfi létére... munkanapon még hagyján, reggel totál nincs magánál. De hétvégén 9-10 órát képes aludni, korábban kizárt, hogy felkeljen... Ma reggel is én 8 óra körül megébredtem, kedvem támadt volna egy kis hancúrra, de gyakorlatilag aludt közben, mintha nőként én erőszakolnám meg őt... Felkeltem, elkezdtem csinálni a házimunkát, de ő még mindig alszik... Pedig semmi fizikai dolgot nem csinál, irodában dolgozik meg telefonál... Normális ez???2021. jan. 31. 10:52
21/22 anonim válasza:
Az én férjem is ilyen, főleg hétvégén, elég sokat alszik. De nem cseszegetem, mert hétköznap tényleg sokat dolgozik, messze stresszesebb a munkája mint az enyém. Délután ,este pedig kiveszi a részét a házimunkából. Főként főzni szeret. Így hétvégéken reggel vagy lustálkodom én is, vagy ha nagyon nem tudok mit kezdeni magammal, megcsinálok ezt azt, berakok egy adag mosást stb. De ilyesmi miatt eszembe nem jutna cseszegetni.
22/22 anonim válasza:
Ez normális. Az ember hétfőtől péntekig korán kel, sokszor későn fekszik vagy amúgy is rosszul alszik, mert stresszes. Teljesen rendben van, hogy a szervezet próbálja ezt pótolni alvással hétvégén.
Semmi probléma nem lesz, ha a házimunkát délelőtt 10 után kezditek el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!