Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nagyon szeretne gyereket és összeköltözni. Hogyan fogjam vissza?
Túl korai. Kicsit több mint egy éve ismerjük egymást és fél éve jöttünk össze.
De nem csak emiatt nem akarok. Ő tanul+dolgozik, nem otthon lakik. Én viszont még otthon lakom+ dolgozom. Azt mondta költözzek hozzá, de nekem az még nem megy. Egyedül szeretnék egy lakást először aztán majd lassacskán ha minden ok köztünk.
Zavaróak a célozgatásai. Mondtam már neki h hagyja abba és ne rohanjon, majd ha két év múlva is együtt leszünk akkor. Én addig még kicsit gyűjteni akarok, közösen programokat csak vele. De ő vágyik egy gyerekre... mit csináljak h eltereljem erről a figyelmét? Még vagy egy évig biztos h nem költözök hozzá.
Mindketten 22 évesek vagyunk és én vagyok a lány.
Hát ha erről nem tudtok normális, felnőtt emberhez méltón beszélgetni és közös nevezőre jutni, akkor nem vagytok egymáshoz valók.
Őt szerintem teljesen elborította a rózsaszínköd, nem látja reálisan a dolgokat.
22 évesen szerintem pedig ígyis úgyis korai még a gyerek. Egy gyerek nagyon nagy felelősség.
Normálisan beszélgetünk róla, nincs vita, és azt ő is elismeri h a kezembe van a döntés joga.
Csak hagyja abba ezt a folyamatos célozgatást, mert nem ez az életcélom. Én is szeretnék gyereket, de nem így.
Több időt kellene együtt töltenünk programokkal. Azt hiszem az jó lenne.
Nagy felelősség és semmi kedvem egyszerre két gyerekhez. Azt akarom h egyenrangú partner legyen, de még ez korai neki.
Hát, gyerekkel nyilván még nem kell a korotokban rohanni, de az összeköltözéssel évekig nem várogatnék az is biztos.
31/f
Elég gyerekes egy kapcsolat ez....
Van egy erős vágya, akár értjük, akár nem, - hogy képzeled, hogy "eltereled a figyelmét" erről?
Egy lábtörésről is el lehet terelni?
Ha meg megbeszéltétek, hogy neked ez most túl korai, akkor mi a fenének "célozgat" erre továbbra is?
Mintha mind a ketten debilnek néznétek a másikat.
Mondd meg neki határozottan, hogy ezt már megbeszéltétek, pár évig semmiféle gyerekről ne essék szó.
Ha elkezdi, akkor meg hagyd ott egy időre, hátha felfogja, vagy komolyan veszi.
Egyet értek az utolsó valaszolóval. Az hogy egy 22 éves fiú fél év járás után máris gyereket akar, ez nagyon furcsa, és már aggodalomra ad okot valamilyen szinten. Fiatal férfiakra ez egyáltalán nem jellemző, pláne hogy kb. finoman erőszakoskodik vele, azért a sok célozgatás.
A kapcsolatotokkal minden rendben? Nem tul féltékenykedős, nem akar rád akaszkodni túlságosan? Olyan, mintha minél gyorsabban be akarná "biztositani" magát nálad. Mert a gyerek egy fajta örök kötelék, meg gyerekkel mar nehezebb elmozdulni a másik mellől, és jobban meg is gondolja az ember.
Sokszor olvasni, hallani ilyen sztorikról, hogy huu de nagy a szerelem, gyors gyerek vállalás, vagy csak becsúszik, aztán utána mutatja ki a foga fehérjét.
Szóval légy ovatos, próbáld minél jobban kiismerni. És összeköltözés után se egyből jöjjön a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!