Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párom nagyon szeretne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nagyon szeretne gyereket és összeköltözni. Hogyan fogjam vissza?

Figyelt kérdés

Túl korai. Kicsit több mint egy éve ismerjük egymást és fél éve jöttünk össze.

De nem csak emiatt nem akarok. Ő tanul+dolgozik, nem otthon lakik. Én viszont még otthon lakom+ dolgozom. Azt mondta költözzek hozzá, de nekem az még nem megy. Egyedül szeretnék egy lakást először aztán majd lassacskán ha minden ok köztünk.

Zavaróak a célozgatásai. Mondtam már neki h hagyja abba és ne rohanjon, majd ha két év múlva is együtt leszünk akkor. Én addig még kicsit gyűjteni akarok, közösen programokat csak vele. De ő vágyik egy gyerekre... mit csináljak h eltereljem erről a figyelmét? Még vagy egy évig biztos h nem költözök hozzá.

Mindketten 22 évesek vagyunk és én vagyok a lány.

2018. máj. 18. 22:12
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

De...nagyon szerelmes. Nagyon boldog. Bele sem gondol sokszor hogy ez még őrültség lenne. És elvesztette a családját egy balesetben, ezért egyedül van már egy ideje. Én meg olyan szeretgetős is vagyok, gondoskodó a mindennapokban. Nem ő az első aki ilyesmit szeretne tőlem...ami nem baj, csak nekem is nagyon ijesztő. Pedig nem vagyok anyáskodó, csak figyelmes. Kettőnk közül meg ő a háziasabb..

Viszont én nem fogok egyedül kínlódni egy gyerekkel az 1000%... illetve kettővel...

Nincs értelme ennyire elsietni. Majd két év múlva meg rájön h hoppá.

Beszélek vele, leülünk komolyan beszélni.

Az érdekes az h sokáig ő gondolta azt h én azért vagyok csak vele mert gyereket szeretnék (?) Ezt abból vonta le h szeretem a gyerekeket, ha néha láttunk egyet aki integetett meg mosolygott mondtam milyen édes...eléggé buta gondolat..

2018. máj. 19. 22:09
 12/14 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok híve ennek a több évig csak úgy járunk dolognak, de ha fél év után a gyerekkel traktálnának, az nekem is picit sok lenne, pedig már 24 éves vagyok, tehát ha 30 előtt szeretnék gyereket, benne vagyok a korban.
2018. jún. 8. 23:45
 13/14 anonim ***** válasza:

Hát ha a srác tényleg elvesztette a családját, akkor nincs min meglepődni. Nyilván hatalmas traumát élt át, és még nem igazán sikerült feldolgoznia, így azt hiszi, hogy

ha a saját cssaládot alapít, akkor sikerül kitöltenie az űrt. De ez sajnos csak pótcselekvés, és nem fogja azt az eredményt elérni vele, amit szeretne.

Én a sima beszélgetésen túl felvetném neki a pszichológus lehetőségét is, ő mindenképp tud segíteni neki abban, hogy helyén tudja kezelni, ill. feldolgozni a családja elvesztését (ami brutális, ilyen fiatalon).

2018. jún. 9. 01:40
 14/14 A kérdező kommentje:

Igen, ő azt mondta h nem jó egyedül. Mikor velem van akkor is mintha a külvilág megszűnne létezni. Csak velem foglalkozik, a saját dolgai háttérbe szorulnak, olyan nyugis lesz, amúgy meg gyakran feszült. Kissé bosszantó h pl nem tudunk beszélni az ő dolgairól, mert akkor azok a problémák nem érdeklik, mintha nem is lennének. Fura...ja pszichológushoz járt, de arról sem beszélt igazán soha h ott mi volt.

A gyereket még mindig akarja, én még nem. Türelmes, nem ba.sztat csak azt mondja jó lenne ha egy család lennénk. Ez még vagy 1-2 évig esélytelen a körülmények miatt és tudja jól.

2018. jún. 9. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!