Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nagyon szeretne gyereket és összeköltözni. Hogyan fogjam vissza?
Túl korai. Kicsit több mint egy éve ismerjük egymást és fél éve jöttünk össze.
De nem csak emiatt nem akarok. Ő tanul+dolgozik, nem otthon lakik. Én viszont még otthon lakom+ dolgozom. Azt mondta költözzek hozzá, de nekem az még nem megy. Egyedül szeretnék egy lakást először aztán majd lassacskán ha minden ok köztünk.
Zavaróak a célozgatásai. Mondtam már neki h hagyja abba és ne rohanjon, majd ha két év múlva is együtt leszünk akkor. Én addig még kicsit gyűjteni akarok, közösen programokat csak vele. De ő vágyik egy gyerekre... mit csináljak h eltereljem erről a figyelmét? Még vagy egy évig biztos h nem költözök hozzá.
Mindketten 22 évesek vagyunk és én vagyok a lány.
De...nagyon szerelmes. Nagyon boldog. Bele sem gondol sokszor hogy ez még őrültség lenne. És elvesztette a családját egy balesetben, ezért egyedül van már egy ideje. Én meg olyan szeretgetős is vagyok, gondoskodó a mindennapokban. Nem ő az első aki ilyesmit szeretne tőlem...ami nem baj, csak nekem is nagyon ijesztő. Pedig nem vagyok anyáskodó, csak figyelmes. Kettőnk közül meg ő a háziasabb..
Viszont én nem fogok egyedül kínlódni egy gyerekkel az 1000%... illetve kettővel...
Nincs értelme ennyire elsietni. Majd két év múlva meg rájön h hoppá.
Beszélek vele, leülünk komolyan beszélni.
Az érdekes az h sokáig ő gondolta azt h én azért vagyok csak vele mert gyereket szeretnék (?) Ezt abból vonta le h szeretem a gyerekeket, ha néha láttunk egyet aki integetett meg mosolygott mondtam milyen édes...eléggé buta gondolat..
Hát ha a srác tényleg elvesztette a családját, akkor nincs min meglepődni. Nyilván hatalmas traumát élt át, és még nem igazán sikerült feldolgoznia, így azt hiszi, hogy
ha a saját cssaládot alapít, akkor sikerül kitöltenie az űrt. De ez sajnos csak pótcselekvés, és nem fogja azt az eredményt elérni vele, amit szeretne.
Én a sima beszélgetésen túl felvetném neki a pszichológus lehetőségét is, ő mindenképp tud segíteni neki abban, hogy helyén tudja kezelni, ill. feldolgozni a családja elvesztését (ami brutális, ilyen fiatalon).
Igen, ő azt mondta h nem jó egyedül. Mikor velem van akkor is mintha a külvilág megszűnne létezni. Csak velem foglalkozik, a saját dolgai háttérbe szorulnak, olyan nyugis lesz, amúgy meg gyakran feszült. Kissé bosszantó h pl nem tudunk beszélni az ő dolgairól, mert akkor azok a problémák nem érdeklik, mintha nem is lennének. Fura...ja pszichológushoz járt, de arról sem beszélt igazán soha h ott mi volt.
A gyereket még mindig akarja, én még nem. Türelmes, nem ba.sztat csak azt mondja jó lenne ha egy család lennénk. Ez még vagy 1-2 évig esélytelen a körülmények miatt és tudja jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!