Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma nagy takarítást csináltam és a párom cuccait is összerendeztem, de mikor hazaért nagyon dühös volt?
Figyelt kérdés
Csak összébb pakoltam a holmiját ne legyen szanaszét.. de mikor ezt meglátta üvöltözött velem.. pedig én csak jót akartam.. de ha hazajön állandóan ordibál velem.. semmivel sem van megelégedve.. én mindent olyan lelkesen csinálok erre ő.mindent leszól.. mikor főzök akkoris szívvel lélekkel csinálom.. de erre belémköt mért ez főztem.. Miért így csináltam.. de ha kérdezem.mit szeretne enni akkor meg azt mondja találjak ki valamit.. ha rendet teszek az a baj ha nem akkor meg az.. én elhiszem h nehéz.napja van a munkahelyén de ez nekem annyira rosszul esik.. lassan már énse tudok örülni senkinek mert állandón elveszi a kedvem ezzel h semmi se tetszik neki mikor én csak azt szeretném h örüljön... de sosem örül semminek.. :(2018. aug. 13. 15:18
1/15 A kérdező kommentje:
*semminek
2018. aug. 13. 15:19
4/15 A kérdező kommentje:
Nem kell sajnálni
2018. aug. 13. 15:22
5/15 anonim válasza:
Én tuti, hogy a pasit móresre tanítottam volna a helyedben, a saját módszeremmel:D Sajnos ha ilyen lenne nálunk akkor tuti, hogy valami emlékezetest lépnék, hogy egy életre elmenjen az ilyen pattogástól a kedve. Mert rossz kedvűnek lehet lenni, de kizárólag úgy, hogy azt a normális ember nem máson tölti ki, hanem nagyon vigyáz arra, hogy még véletlenül se más igya meg annak a levét, ha neki rossz napja van.
6/15 A kérdező kommentje:
Nincs kérdés csak mások véleményére vagyok kiváncsi..
2018. aug. 13. 15:23
7/15 anonim válasza:
Hát sz...ar ez így, miért viseled ezt el(??).
8/15 anonim válasza:
Én sosem ugrálnék így körbe senkit... Azért bánik így veled, mert hagyod, ő egy bunkó állat, te pedig egy nyuszi...
9/15 anonim válasza:
Nem tudom min csodálkozol.. ez a pasas nyilván nem szeret és nem tisztel téged, te mégis önként és dalolva mártírkodsz és elviseled, hogy a lábtörlője vagy. Mi a kérdés?
10/15 anonim válasza:
Az én véleményem az,hogy igazán nem szeret. Akármit csinálsz,az neki nem jó. Itt nem arról van szó szerintem,hogy szar napja van,hanem valami más. Pl.van valakijr vagy már nem szeret. Én a helyedben alaposan elbeszélgetnék vele,és ha nem lesz változás,akkor hagynám,keressen bejárónöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!