Marshallericsen kérdése:
Samsung Galaxy S8 Gyorsítótártörlés hogyan lehetséges Mert ha elvégzem a karbantartás résznél a takarítást a gyorsítótár nem törlődik ?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 15. 18:26
2/4 A kérdező kommentje:
Jó de S8 nál nem úgy van mint a régebbi típusnál hogy egy gyorsítótár törlése gomb
Itt teljesen más a rendszer
2018. ápr. 15. 20:30
3/4 A kérdező kommentje:
Meg én nézegettem videókon de mindegyiknél van olyan hogy belemegy a tárhelybe aztán felül van 3 pont azza megnyitja a tárhely beállítást és nekik ott van a gyorsítótártörlés de nekem nincs ilyen
2018. ápr. 15. 20:44
4/4 anonim válasza:
de mégis minek?
a gyorsítótárat az alkalmazások használják. például a facebook...betölt minden apróságot, hogy ne kelljen minden megnyitásnál újra letöltenie.
most ezeket te kitörlöd, majd újra megnyitod a facebook alkalmazást, újból letölti az összeset, tehát nem értél el semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!