Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ma nagy takarítást csináltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma nagy takarítást csináltam és a párom cuccait is összerendeztem, de mikor hazaért nagyon dühös volt?

Figyelt kérdés
Csak összébb pakoltam a holmiját ne legyen szanaszét.. de mikor ezt meglátta üvöltözött velem.. pedig én csak jót akartam.. de ha hazajön állandóan ordibál velem.. semmivel sem van megelégedve.. én mindent olyan lelkesen csinálok erre ő.mindent leszól.. mikor főzök akkoris szívvel lélekkel csinálom.. de erre belémköt mért ez főztem.. Miért így csináltam.. de ha kérdezem.mit szeretne enni akkor meg azt mondja találjak ki valamit.. ha rendet teszek az a baj ha nem akkor meg az.. én elhiszem h nehéz.napja van a munkahelyén de ez nekem annyira rosszul esik.. lassan már énse tudok örülni senkinek mert állandón elveszi a kedvem ezzel h semmi se tetszik neki mikor én csak azt szeretném h örüljön... de sosem örül semminek.. :(
2018. aug. 13. 15:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Vagy nem szeret, vagy van valakije, vagy valami más baja van veled, amit nem beszél meg veled, és így tölti ki rajtad.

Vagy az is lehet, hogy ilyen tipusú ember, aki bántalmazó kapcsolatokat épít ki, ugyanis te annak az előszobájában vagy.

Meg kellene ezt beszélni, és nem kellene hagynod, hogy így bánjon veled. Igy gyakorlatilag egy önjelölt lábtörlő vagy, az ilyet meg senki sem tiszteli.

Orditozik veled nap mint nap, te meg szó nélkül tűröd, és nyalod tovább a s..gét. Így csak adod tovább alá a lovat, hogy igen, veled ezt meg lehet csinálni.

Ha nem tudtok ezen változtatni, javitani a kapcsolatotokon, akkor meg ott kell hagyni.

2018. aug. 13. 16:59
 12/15 anonim ***** válasza:
70%
Vedd észre, hogy egy éppen kibontakozó bántalmazó kapcsolatban élsz és te vagy az áldozat. Lépj ki, amíg lehet, különben teljesen leépíti a személyiségedet és magához láncol örökre.
2018. aug. 13. 17:09
 13/15 anonim ***** válasza:
79%

Úgy látni, hogy ezt te elviseled és eltűröd. És mellette maradsz és nem történik semmi.

Így úgy látni, hogy ez neked nem is olyan nagy probléma.

2018. aug. 13. 19:07
 14/15 anonim ***** válasza:
59%
Te sem szeretheted magad...
2018. aug. 14. 15:35
 15/15 anonim ***** válasza:
74%
És miben vagy kíváncsi a véleményünkre? Hogy a párod miért ilyen kretén pcs vagy, hogy Te miért vagy ilyen csicska lúzer?
2018. aug. 15. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!