Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nagyon lusta, mit tudok tenni?
Válasszuk külön: lusta vagy csak eleget alszik?
Szerintem az alapvető biológiai szükségleteit, mint pl a kielégítő alvás nem kellene a párod szemére vetni. Akkor sem, ha neked kevesebb is elég.
Gondolom ő meg éjjel lenne aktívabb, te meg 10 után vagy már zombi.
Nem kell raeroszakolni a 8 oras ebredest! Mi lenne ha o 5 kor kelne? Te is menten kipattannal az agybol? Gondolom nem..
Beszeljetek meg, hogy miutan felkel ez es ez a hazimunka var ra es azt el kell vegeznie, nincs apellata! Te pedig addig csinald meg a munka radeso reszet!
Ja, mert szerinted elfáradni csak a fizikai munkában lehet?
Teljesen normális, hogy 9-10 órát alszik... hétvégén meg főleg..
Felmosni meg porszívózni, lehet délután is.
Ne legyél munkamániás a házimunka megvár, örül ha az ember legalább hétvégén pihenhet.
Meg ne is haragudj de ez igen elmaradott gondolkodás, volt egy ilyen rokonom, igaz ő 80 körül volt és igazi videki parasztember....ő gondolkodott így, hogy csak az a munka amit ő végez a földeken, a szellemi munka az nem munka és nem fárasztó.Döbbenetes számomra ,hogy fiatal nők 2021-ben így gondolkodnak.
Én meg hétköznap is igyekszem 9 órát aludni. Szeretek aludni.
Ha ennyire nem bírsz magaddal, akkor menj el éjjeliőrnek, a szerencsétlent meg hagyd aludni.
N
Őszintén szólva, én "lecsapnálak", mint az ébresztőt, ha te szabadnapomon fel akarnál szánt szándékkal ébreszteni. Hétköznap 4.30kor kelek, hétvégén igenis igényem van 9-10-ig aludni. Ha nagyon fáradt vagyok, majdnem 11ig is megy, hiába alszom el este 22-23 óra körül.
Megbeszéltetek valami hasznosat mára? Kirándulás, vagy akármi, ami miatt fel kellett volna kelnie 8kor? Ha nem, akkor hagyjad már szegény embert pihenni. Ez a házimunka dolog is... Én nagyon rendmániás vagyok, de nem kezdenék el direkt takarítani vasárnap reggel, hogy a párom felébredjen. Inkább csinálj neki reggelit, mire felébred és adj neki egy jó reggelt puszit mellé.
Borzalom... És még engem is sárkánynak tituláltak nen tudom, miért. Akkor ez milyen kategória? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!