Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párom nagyon lusta, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nagyon lusta, mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
7 hónapja vagyunk együtt, és együtt is lakunk már. Mindketten reggel járunk dolgozni. Nem tudom ez normális-e, de ő reggel “hasznavehetetlen” 31 éves férfi létére... munkanapon még hagyján, reggel totál nincs magánál. De hétvégén 9-10 órát képes aludni, korábban kizárt, hogy felkeljen... Ma reggel is én 8 óra körül megébredtem, kedvem támadt volna egy kis hancúrra, de gyakorlatilag aludt közben, mintha nőként én erőszakolnám meg őt... Felkeltem, elkezdtem csinálni a házimunkát, de ő még mindig alszik... Pedig semmi fizikai dolgot nem csinál, irodában dolgozik meg telefonál... Normális ez???
2021. jan. 31. 10:52
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
89%

Válasszuk külön: lusta vagy csak eleget alszik?

Szerintem az alapvető biológiai szükségleteit, mint pl a kielégítő alvás nem kellene a párod szemére vetni. Akkor sem, ha neked kevesebb is elég.

Gondolom ő meg éjjel lenne aktívabb, te meg 10 után vagy már zombi.

2021. jan. 31. 10:54
 2/22 anonim ***** válasza:
88%

Nem kell raeroszakolni a 8 oras ebredest! Mi lenne ha o 5 kor kelne? Te is menten kipattannal az agybol? Gondolom nem..

Beszeljetek meg, hogy miutan felkel ez es ez a hazimunka var ra es azt el kell vegeznie, nincs apellata! Te pedig addig csinald meg a munka radeso reszet!

2021. jan. 31. 10:57
 3/22 anonim ***** válasza:
80%

Ja, mert szerinted elfáradni csak a fizikai munkában lehet?

Teljesen normális, hogy 9-10 órát alszik... hétvégén meg főleg..

Felmosni meg porszívózni, lehet délután is.

2021. jan. 31. 11:00
 4/22 anonim ***** válasza:
81%

Ne legyél munkamániás a házimunka megvár, örül ha az ember legalább hétvégén pihenhet.

Meg ne is haragudj de ez igen elmaradott gondolkodás, volt egy ilyen rokonom, igaz ő 80 körül volt és igazi videki parasztember....ő gondolkodott így, hogy csak az a munka amit ő végez a földeken, a szellemi munka az nem munka és nem fárasztó.Döbbenetes számomra ,hogy fiatal nők 2021-ben így gondolkodnak.

2021. jan. 31. 11:04
 5/22 anonim ***** válasza:
78%

Én meg hétköznap is igyekszem 9 órát aludni. Szeretek aludni.

Ha ennyire nem bírsz magaddal, akkor menj el éjjeliőrnek, a szerencsétlent meg hagyd aludni.

N

2021. jan. 31. 11:04
 6/22 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem meg azt kene eldonteni, hogy a lakas van ertetek, vagy ti vagytok a lakasert...
2021. jan. 31. 11:05
 7/22 anonim ***** válasza:
82%

Őszintén szólva, én "lecsapnálak", mint az ébresztőt, ha te szabadnapomon fel akarnál szánt szándékkal ébreszteni. Hétköznap 4.30kor kelek, hétvégén igenis igényem van 9-10-ig aludni. Ha nagyon fáradt vagyok, majdnem 11ig is megy, hiába alszom el este 22-23 óra körül.

Megbeszéltetek valami hasznosat mára? Kirándulás, vagy akármi, ami miatt fel kellett volna kelnie 8kor? Ha nem, akkor hagyjad már szegény embert pihenni. Ez a házimunka dolog is... Én nagyon rendmániás vagyok, de nem kezdenék el direkt takarítani vasárnap reggel, hogy a párom felébredjen. Inkább csinálj neki reggelit, mire felébred és adj neki egy jó reggelt puszit mellé.

Borzalom... És még engem is sárkánynak tituláltak nen tudom, miért. Akkor ez milyen kategória? :D

2021. jan. 31. 11:10
 8/22 anonim ***** válasza:
84%
Nyilvan nem all vele szoba senki, ezert itt vezeti le a benne felgyulemlo frusztraciot! Senkinek sem kell..
2021. jan. 31. 11:21
 9/22 anonim ***** válasza:
0%
valoszinuleg tobb parkapcsolati tapasztalatot tudok felmutatni, mint ti...
2021. jan. 31. 11:31
 10/22 anonim ***** válasza:
10%
Ha nem sportol semmit, akkor érthető ez a fiatalkori tunyaság. Olyan cicis - pocis fickó? Menjetek esténként futni! :)
2021. jan. 31. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!