Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a férjem belelustult a kapcsolatunkba?
4 éve vagyunk együtt, a szerelem időszaka kb. 1 évig tartott. Azóta megcsinálja amit meg kell, mintegy kötelességképpen, gyakran szexelünk is, de mintha teljesen megszűnt volna a láng. Sokat vonul külön olvasni vagy videojátékozni és amikor jelzem, hogy beszélgetni szeretnék azt mondja: mondjad! szóval nem vesz részt egyáltalán aktívan a beszélgetésekben.
Így olyan unalmas ez az egész.
Én mindent megteszek érte, készítek neki vacsorát de amikor betelik a pohár néha veszekszem vele és kiadom magamból azt, hogy mennyire nem jó ez így.
Azt mondja mindig hogy csak fáradt de én is fáradt vagyok a szerelemre mégis marad energiám. Nincs másik nő, mielőtt ezt írjátok, nem ez van a dologban, nem jár el sehova és amikor egyedül van is csak videojátékozik.
Mit tegyek? Elkeseredtem.
Keress olyat, aki 0-24 szórakoztat. Ja, hát ilyen embert nem fogsz találni.
Ha nem tudod magad elfoglalni, arról ne a férjed tegyen már! Nyilvánvalóan szereti a hobbiját (is), azért foglalkozik vele, plusz nincs kedve non-stop a fecsegésedet hallgatni, amit megértek, mert rhadt fárasztó :D
Keress te is elfoglaltságot, de ne rajta lógj, mert előbb-utóbb besokall tőled.
Mi 5 éve vagyunk együtt, hétvégén napközben javarészt a hobbinkkal foglalkozunk, néha beszélgetünk, szexelünk, de nem a nyakában lógok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!