Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Aggódom, hogy nem fogom tudni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aggódom, hogy nem fogom tudni megszokni a "vidéki létet" és a kapcsolatunk rovására megy majd. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Budapesten nőttem fel, amit imádok. Minden közel van, minden elérhető, imádom a várost is és a lehetőségeket is, itt is dolgozom. A barátommal még nem költöztünk össze, de összefogunk, ő fél órára lakik Pesttől, hétvégén szoktam nála lenni. Nagyon aggódom, hogy ha hamarosan életvitelszerűen ott fogok élni, iszonyú honvágyam lesz, néha már most is érzem, rendes boldogságot és nyugalmat érzek, amikor beérek Pestre. Nem tudom, hogyan fogom tudni megszokni, hogy sokkal korábban kell kelnem, hogy beérjek a munkahelyemre, most 10 percre lakom, de ha összeköltözünk, a hétköznapok nagy része ingázásból fog állni. Azt is imádom, hogy kimegyek a házból, és rögtön van minden, emberek, nyüzsgés, egy szóval élet: mozi, színház, pláza, étterem, kocsma stb. Ezzel szemben a vidék olyan kihalt, annyira szokatlan nekem. Szeretek néha estefele iszogatni a barátnőimmel, Pesten 10 perc alatt hazajutni ezerszer kényelmesebb és biztonságosabb, mint végigmenni a fél városon és még utána is utazni... A kert körüli munkákat is inkább tehernek érzem, hiába szép és nyugis egy kertes ház. Szívem szerint a belvárosban élnék, imádom a régi társasházakat is, a hangulatát meg mindent. Már tervezzük az összeköltözést a barátommal, aminek egyfelől nagyon örülök, de ezek a gondolatok újra és újra előjönnek mellette. A barátom hallani se akar arról, hogy eladjuk a házat és Pesten éljünk, szerinte úgyis meg fogom szokni ezt az életformát is, sőt, szerinte még jót is tesz egy kis nyugalom ha hazaérek a munkából. Tudom, hogy nem egy hatalmas tragédia, mert nem 200 km-re leszek a fővárostól, de én mégis nagyon aggódom, hogy ez a dolog hosszútávon rossz hatással lesz rám vagy mindkettőnkre. Ti mit gondoltok, én túlzom el nagyon a kérdést? Nem tudok magamnak hazudni, a szívem Pestre húz sajnos. :(

2020. aug. 30. 17:14
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
86%
Helyesen látod, hogy mi mivel jár. Döntsd el, hogy neked mi kell? (Ilyen egyszerü.)
2020. aug. 30. 17:17
 2/20 anonim ***** válasza:
64%

Fél óra...hűhaaaa, az kemény 30, azaz HARMINC perc!!!

Rúgd ki ezt a világvégén élő, mucsai remetét, vagy találj fel valami közlekedési eszközt...lovaskocsi, gyaloghintó,...vagy én már láttam képen olyat, hogy autóbusz, de szerintem fotósopos kép volt.

2020. aug. 30. 17:18
 3/20 anonim ***** válasza:
92%

Ez nem összehangolható, ha te ezt nem bírod, ő pedig a pesti létet nem. Én sem bírnék a fővárosban élni. Lehet, hogy "közel van minden" meg vannak szép múzeumok meg szobrok, de mellé büdös (echte fővárosiak ezt nem érzik, számukra ez nem kellemetlen, de ha csak néha mész fel pontosan tudod mi is az, amolyan fejfájdító szmog és por), zajos (szintén a "bennszülött fővárosi" számára természetes ez az alapzaj, de nekem pl. elviselhetetlen), zsúfolt és rideg.

Azontúl pesti lakosként kivagy téve a mindenkori kormány és a főpolgármester kis magánháborújának, ahol te szopsz majd amikor ők egymást kívánják legyőzni, és Budapestnek is megvannak a maga "telepei" amik rosszabbak, mint egy borsodi zsákfalu putrisora (Hős utca pl)

De nem fogtok jól járni, bármelyik is legyen a végén.

2020. aug. 30. 17:19
 4/20 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem hosszú távon jobban jársz a vidéki kertes házzal. Most gondolj bele ha esetleg lesznek gyerekeitek, mennyivel jobb lesz egy kertes házban felnőniük, ahol tudnak játszani az udvaron, felállítotok egy medencét vagy valami.

Biztos szokatlan, mert te belvárosban nőttél fel. Nekem pont az ellenkezője volt, kb 3 évig éltem lakásban és majdnem belebetegedtem, hogy egy lyukban vagyok, kb azt is hallom ha fingik a szomszéd... Meg úgy hazaértem és nem volt mit csinálni. Nézhettem a 4 falat. Az egyetlen előnye, amit te is írsz, hogy minden a szádban van, akárhova akarsz menni. De olyan messze azért nem fogtok lakni a fővárostól.

Lehet csak félsz a változástól. Szerintem is meg fogod szeretni, még ha az elején szokatlan is lesz.

2020. aug. 30. 17:23
 5/20 anonim ***** válasza:
77%

2. vagyok.

0%???

Oké, én Budán élek. Innen, van olyan, hogy 1 óra alatt érek be a belvárosba! Igen, Budapesten belül!

Akkor kérdem, 30 perc micsoda?

2020. aug. 30. 17:27
 6/20 A kérdező kommentje:
Nem a fél órán van a hangsúly, nem lustaságból vagy elkényeztetettségből írtam, maga a tudat és az egész környezet és életforma ami nekem nagyon más. Köszi az eddigi válaszokat, remélem tényleg csak a szokatlanság miatt van bennem ez az érzés és túlleszek rajta. :)
2020. aug. 30. 17:30
 7/20 anonim ***** válasza:
74%

Veszel csirkéket,libát,Tartatok disznókat.Mindjárt izgalmas lesz az élet!

És olcsóbb is.A friss levegőt pedig meg fogja hálálni a szervezeted.

Szebb lesz az arcod,egészségesebb leszel.Később ha bemész majd Bp re,akkor meg fogsz fulladni a bűztől.

Kint csak a csirke,vagy disznószart szagolhat,ami nem káros.

2020. aug. 30. 17:53
 8/20 anonim ***** válasza:
65%

7.

Csirkéket és libákat

Kicsit beugrott ez a klasszikus:

"Tyúkok és ludak, őrjöngő nyulak, réten a paraszt te rád vár!"

https://www.youtube.com/watch?v=SERweGHAAPA

2020. aug. 30. 17:55
 9/20 anonim ***** válasza:
66%
Budakeszi is egy vidéki mucsa? Ezek szerint igen. :(
2020. aug. 30. 18:04
 10/20 anonim ***** válasza:
56%
Hat, en koltoztem Pestről ilyen vonzaskorzetes részbe, majd pedig vissza. Soha tobbe nem tenném meg. Nem tudsz menni sehova, nincs semmi, vagy autó kell vagy busszal, hévvel anyam kinjaval kell feldocogni Pestre, hogy lássál életét is és elérhetőek legyen alapvető szolgáltatások. Ha már most ilyen gondolataid vannak, én tovabblepnek.
2020. aug. 30. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!