Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet lenne egy évig naplót vezetni a kapcsolatunkról, érzéseimről aztán neki ajándékozni a barátomnak? Értékelnek a férfiak ilyet?
Én személy szerint nagyon örülnék neki.
De Te ismered a barátodat, hogy milyen személyiség, miknek örül, miknek nem.
hat szerintem ez nagyon tolakodo es nyalas, jobb esetben az erzeseidet amugyis kozlod vele es kimutatod, egy ferfi semmakar hosszas, omlengo beszamolot olvasni a csaja lelkivilagarol? raadasul mit irnal bele? minden nap valami klises omlengest, hogy mennyirr szereted? vagy leirnad a rosszabb erzeseket is? korantsem biztos amugy, egy ev mulva egyutt lesztek. meg ha egyszer szakitotok, ez az ajandek nagyon kinos lesz es tuti megy a kukaba.
ha mar mindenaron ilyesmivel probalkoznal, inkabb a kozos elmenyeiteket gyujtsd ossze es ragaszd be egy naploba. kozos kepek, egy-egy emlekezetes koncert/szinhaz/mozijegy, ha megvsn meg, esetleg beleirni nehany jellegetetes mondatot vagy poent, ami osszekot titeket. de ez az erzelmes naplo.. felejtsd el, mert gaz.
3: Én veled vagyok! Érdekes, hogy porrá lettél pontozva. :|
(Bár én egy pöppet pozitívabb vagyok, mert hiszem azt, hogy léteznek hasonlatos "idilli" esetek)
Annyit hozzátennék, hogy aki esetleg kevésbé szentimentális alkat, az vegye úgy, hogy a gesztust értékelje.
Megannyi dolog van, ami visszafelé is azt hiszi az ember fia, hogy nagyon örülni fog a másik oldal.
(Megjegyezném, én inkább személyiségekben gondolkodom. Az, hogy van valami megfogható hengeres dolog a lábam között, nem jelenti azt, hogy csak "férfias" a személyiségem)
Nőként tanácsolom, hogy felejtsd el. Maximum akkor jó ötlet, ha a párod is hasonlóan érzelmes / romantikus típus.
Szerintem az ajándékozás lényege pont az, hogy olyan ajándékot adsz a másiknak, aminek Ő örül. Tehát nem olyat, ami neked fontos, hanem aminek ő tudja hasznát venni.
Az első évfordulónkra én egy fényképalbumot csináltam neki a közös képeinkből kinyomtatva, pici üzenetekkel teletűzdelve. Ő még meg is könnyezte. Ezzel szerintem egy időre kimaxoltam a nyálas ajándékokat, szóval azóta csak olyat veszek (szülinapra, évfordulóra) ami neki fontos. Kapott pl a kedvenc filmjéből egy plakátot bekereteztetve, a nappaliba kiraktuk. Kapott egy szintén filmes kulcstartót. A kedvenc zenekarjaiból kiválasztottam 3-4et és megvettem a kedvenc albumait CD-n. Meg hasonlók.
Idén leszünk 3 éve együtt, majd az 5. évfordulóra tervezek legközelebb valami nyálasabbat.
Én tőle virágot kapok majdnem minden hónapban, évfordulóra / szülinapra pedig egyedi készítésű tortát kaptam tőle, a kedvenc zenekaromtól pólót rendelt, nyaklánc, plüss, ilyesmi.
Őszintén engem is kicsit furán érintene, ha ilyen naplót adna, mert bár szeretem a romantikus dolgokat, de ez már túl sok lenne.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!