Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párotoknak vannak aranyos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párotoknak vannak aranyos szokásai amik nagyon jellemzők rá? Megfigyeltetek ilyesmit?

Figyelt kérdés

Nekem, ha hazaért és nem úgy ment a napja ahogy szerette volna akkor hallgatag és olyan, mint egy kiskutya. Addig nem jön hozzád oda, még engedélyt nem kap. Mármint csak átvitt értelemben persze. :)

Ha széttárom a kezem, mindig jön egyből és átölel a fejét pedig nyomja a mellkasomhoz.

L

2021. jan. 30. 10:30
 1/1 anonim ***** válasza:

Az en parom eleg szerencsetlen tipus, tehat gyakran beveri peldaul valamijet, vagy csak egyszeruen szerencsetlenul sul el valami, amit csinal es amikor erre radobben, akkor olyat fejet tud vagni hozza, hogy az leirhatatlan. Neha ugyan bosszanto ez a szerencsetlenkedes, de amugy tud aranyos is lenni, igazabol le sem tudom irni rendesen megfogalmazva, hogy mire gondolok es az esetek tobbsegeben mar en is csak elrohogom magam rajta.

Szokott csak ugy hosszan nezni engem es mosolyogni.

Elegge geek jellem es en ezt is aranyosnak tartom benne. Az a beleeles, amikor magyaraz valami sci-fi filmrol, vagy jatekrol halali :)

2021. jan. 30. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!