Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A páromnak azt mondtam, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromnak azt mondtam, hogy olyan aranyos vagy. Erre azt mondja nekem, hogy na ba@zdmeg. Kutyákra, meg macskákra mondják, hogy araynos. Szerintetek ez normális dolog?

Figyelt kérdés

2020. okt. 18. 10:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem normális dolog. Legalábbis ha az ember nem is szereti, hogy aranyosnak hívják, azért a párjáról nem kéne ilyen rossz szándékot feltételezni. Ez egyértelműen bók.
2020. okt. 18. 10:21
 2/9 anonim ***** válasza:
19%
Te vagy a nő, ugye?
2020. okt. 18. 10:22
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem, férfi vagyok.
2020. okt. 18. 10:27
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas a barátnőd.
2020. okt. 18. 10:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Na, ezen meglepődtem, ugyanis általában férfiak szokták ezt kikérni maguknak, mivel ők erősek és férfiasak, nem aranyosak. Én is feltettem egy hasonló kérdést, csak fordított helyzetben (a férfiak miért nem szeretik, ha aranyosnak tartják őket), és még úgy is rengetegen azt írták, hogy ez hülyeség.
2020. okt. 18. 11:03
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Normális ember örülni szokott a dícséretnek, és vulgáris stílusban nem utasítja vissza, nem kicsinyli le a másik fél kedvességét.

Szóval nem normális a csaj.

2020. okt. 18. 11:38
 7/9 anonim ***** válasza:
78%
Úgy beszél, mint egy kocsis...biztos nagyon kifinomult, intelligens jelenség lehet.
2020. okt. 18. 12:20
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért emögött van valami. Megsértetted, esetleg nem érzi magát nőnek melletted...
2020. okt. 18. 18:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Van olyan (női) mérnök ismerősöm aki ugyanígy beszél, mégse lehet tanulatlan hülye.
2020. okt. 26. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!