Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldjuk meg az anyagi dolgokat ha neki van 2 gyereke?
Nálunk úgy van, hogy én vásárolok be mindent egész hónapra, a kis és nagy bevásárlásokat is, tisztítószereket, bármit, ő rezsit fizet. A fiamnak én veszek pólót, nadrágot, zoknit, stb.
De úgy élünk, hogy egy hetet van apukájánál és egy hetet nálunk, így van szabadidőnk külön. Én minden nap wrapet és csokit teszek a gyereknek jeges teával, mert ezt szereti és menő, ő meg éppen 2 napot Szegeden dagonyázik a haverokkal és én rendezek mindent, főzök, takarítom a macskaszart 6 macska után, viszem a kutyát sétálni, stb.
Sosem kértem, hogy vegyen a gyereknek a saját pénzéből semmit, ha akar akkor ok de szerintem nem neki szültem, ne vegyen semmit és ne is szóljon a nevelésébe bele.
Engem érdekelne, hogy hol éltek. Te költöztél hozzájuk, vagy ők hozzád? Hogy osztozkodtok a rezsin?
Lovaglod itt az édességvásárlás témát, de a kardinális dolgokról szót sem ejtesz.
Ha olyan rémes neked változtass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!