Ne dobd vissza és kész. Szard le. Majd megnevelik akkor a gyereket. Amíg visszaadod addig úgy lesznek vele hogy "nembaj pistike ha átdobod, úgyis visszaadják". Majd ha nem adod vissza akkor elgondolkoznak.
2019. júl. 21. 15:51
2/8 anonim válasza:
Hány éves "gyerek" az, aki kalapácsot meg kést dobál? Legközelebb egy kézigránátot dob át. Ne adjátok vissza, akkor majd rászólnak a "gyerekre", ha nem akarják, hogy a késeknek a konyháról lába keljen.
Jogászkodjunk egy kicsit, gazdátlan javakon tulajdont szerezhet a kérdező, de az átdobált javakról a tulajdonos nem mondott le, ezért továbbra is az övé. Legfeljebb az őrzésért, a visszaadásért díjat kérhetnek, hátha az visszatartó hatású, vagy birtokvédelmet kérhetnek, ha nagyon idegesítő a szomszéd.
2019. júl. 21. 17:34
6/8 anonim válasza:
5-ös vagyok, még annyi kiegészítést, hogy türelemmel kell viseltetni embertársaink iránt, s a jótett általában elnyeri a jutalmát. Ahogy a rossztett a büntetést.
2019. júl. 21. 18:11
7/8 anonim válasza:
Mondjuk, ha szellemi sérült, akkor én próbálnék más megoldást keresni. Szerintem örülj annak, hogy a te gyereked egészséges. Éppen elég kereszt a szüleinek az, hogy sérült a gyerekük. Erről senki nem tehet!
A kerítés magasítása vagy megváltoztatása nagyon drága lenne?
2019. júl. 21. 18:22
8/8 anonim válasza:
Mivel a Törvény és jog kategóriába tetted fel a kérdésed ezért gondolom jogi választ vársz. Az #5s válaszoló gyönyörűen megválaszolta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!