Megismertem egy nagyon érdekes nőt, aki első ránézésre rendesen félelmetes. Viszont mindent tud az emberekről! Olyan dolgokat amiket nem tudhat senki egy idegenről. Pl hány gyereke van, meg ilyenek. Honnan tudhatja?
"Olyan dolgokat amiket nem tudhat senki egy idegenről. Pl hány gyereke van, meg ilyenek. "
Hogy hány gyereke van azt minden ismerőse tudja... :DDDD
">>Olyan dolgokat amiket nem tudhat senki egy idegenről. Pl hány gyereke van, meg ilyenek. <<
Hogy hány gyereke van azt minden ismerőse tudja... :DDDD"
Te szerencsétlen, az ismerős mióta idegen!?
Hehe, ilyennel már én is vicceltem meg a kollégáimat. Jött egy új srác a céghez, még senki nem beszélt vele, mondtam, hogy két gyereke van, egy fiú, illetve egy lány. A sok agyhalott - köztük az új kolléga is - ámuldozott, hogy honnan tudom. Az idiótának a kezeire voltak tetováltatva egy fiú és egy lány név, én csak feltételeztem, hogy a gyerekei azok.
Még jó, hogy terítettem a kártyáimat, mielőtt boszorkányperbe fogott volna a sok hülye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!