Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Megismertem egy nagyon érdekes...

Megismertem egy nagyon érdekes nőt, aki első ránézésre rendesen félelmetes. Viszont mindent tud az emberekről! Olyan dolgokat amiket nem tudhat senki egy idegenről. Pl hány gyereke van, meg ilyenek. Honnan tudhatja?

Figyelt kérdés
2017. dec. 3. 19:41
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik nem volt érthető amit kiírtam. Nem pletykáról van szó! Életemben először találkoztam vele, nincs rajtam tetoválás, nincs közös ismerősünk! Mégis olyan dolgokat tud rólam hogy kiráz tőle a hideg!
2017. dec. 4. 20:27
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát épp ez az, hogy fogalmad sincs, mit tudhat, és mit nem. Én fel merem tenni az életemet is arra, hogy semmi természetfeletti nincs benne...
2017. dec. 4. 20:55
 13/13 anonim ***** válasza:
35%
Vagy egy az egybe látó, vagy csak simán erős az intuíciója, esetleg a szellemi érzékenysége.
2017. dec. 7. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!