Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan oldjuk meg az anyagi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan oldjuk meg az anyagi dolgokat ha neki van 2 gyereke?

Figyelt kérdés
A páromnak (ő a nő) van 2 gyereke, egyik sem tőlem. Kicsit úgy érzem, hogy csak arra megy ki az egész Hogy az ő helyzetét megkönnyítsem. Akárhányszor beszélgetünk mindig célozgat arra, hogy nem tud nekik ezt azt megteremteni, de napi szinten rengeteg édességet megesznek amivel pl. Én nem értek egyet, de beleszólásom nincs viszont azért én vegyem nekik. Nem sajnálom félre ne értsétek, csak mintha akkor lennék jó, ha veszek nekik bármit is. Caak ugye verszerint nekem semmi közöm hozzájuk de ugyanannyi részt kellene kivenném mint a páromnak? A nevelésben nincs szólásom, viszont az anyagi dolgokban nekem is ugyanannyi van mint az anyjuknak.
2021. jan. 16. 09:51
1 2 3 4 5 6
 31/59 A kérdező kommentje:

Teljesen azt érzem már, hogy senki vagyok. Nem elég amit csinálok. Rengeteg pénz megy el a boltba, édességre, hülyeségekre. Nem túlzottan sok a fizum, fizunk, de mondtam, hogy talán ha a bolti vásárlásból kicsit visszább vennénk akkor azt a pénzt tudnánk másra költeni pl. Egy nadrágra stb.

Én személyszerint soknak tartom hogy mindennap csoki, cukor meg egyéb hülyeség naponta egy tízen éves gyereknek.

Aztán többek között azt is megkaptam, hogy ő nem tudja pontosan mennyi a pénzem, illetve hogy más családokban a pasi haza megy és leteszi az asztalra a pénzt.

Lehet én nem nőttem fel a családhoz akkor, de én nem így gondolom a dolgokat. Nyilván gyerekek kell a szórakozás játék, édesség.

A tanulás ami számomra még egy kényes téma én ugyanis nem igazán értek egyet, hogy egy általános iskola felsős gyerek tiszta 2es legyen. Próbáltam leülni segíteni, kérdeztem mi az amiket nem ért, de úgy veszem eszre nem érdekli őt a tanulás, ha rossz jegyet kap persze mindig a tanár hibás, meg hogy mindenkinek rossz jegyet ad. De a telefonozásra persze mindig van idő.

Nyilván nem az én gyerekeim, de ez senkinek nem tetszene.

2021. jan. 21. 11:07
 32/59 anonim ***** válasza:
100%
Mi értjük a problémád, de ezeket neki is mondod vagy csak itt panaszkodsz?
2021. jan. 21. 12:43
 33/59 anonim ***** válasza:
100%
Így kell dagadt, lyukas fogú, 8 általánost végzett gyereket nevelni! Egy csoda társ s anya ez a nő!:)
2021. jan. 21. 12:48
 34/59 A kérdező kommentje:
Neki hiába mondom. Mindig kihozza úgy a dolgokat, hogy én maradjak alul, neki legyen igaza. Ráadásul szinte hisztizik, kiabál.
2021. jan. 21. 12:52
 35/59 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy egy senki vagy, és így is bánik veled. Tudod, miből gondolom ezt? Hogy itt is csak rinyálsz, de még mindig vele vagy. Innen tudom.
2021. jan. 21. 14:15
 36/59 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mért vagy vele??
2021. jan. 21. 14:31
 37/59 A kérdező kommentje:
Igen vele vagyok, mert azért sok mindent átéltem vele. Lehet emiatt vagyok még vele. És nem látom a fától az erdőt.
2021. jan. 21. 16:27
 38/59 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg nem értelek. Vagy megszoksz vagy megszöksz...
2021. jan. 21. 17:25
 39/59 anonim ***** válasza:
100%

El nem tudom képzelni, mit nyújt ez a nő, hogy mindezt elviseled tőle.

Az a szomorú, hogy hiába mondjuk meg egyenesen, hogy totál balek vagy, amiért nem lépsz le, te nem vagy képes elszakadni tőle.

2021. jan. 21. 17:34
 40/59 A kérdező kommentje:
Tudom és már látom. A szüleim kértek meg épp, hogy segítsünk már nekik egy kis otthoni munkában és már ezen is fennakadt, hogy én többet segítek nekik mint neki. Holott kb. 1 héten egyszer beszélünk.
2021. jan. 22. 06:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!