Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldjuk meg az anyagi dolgokat ha neki van 2 gyereke?
Teljesen azt érzem már, hogy senki vagyok. Nem elég amit csinálok. Rengeteg pénz megy el a boltba, édességre, hülyeségekre. Nem túlzottan sok a fizum, fizunk, de mondtam, hogy talán ha a bolti vásárlásból kicsit visszább vennénk akkor azt a pénzt tudnánk másra költeni pl. Egy nadrágra stb.
Én személyszerint soknak tartom hogy mindennap csoki, cukor meg egyéb hülyeség naponta egy tízen éves gyereknek.
Aztán többek között azt is megkaptam, hogy ő nem tudja pontosan mennyi a pénzem, illetve hogy más családokban a pasi haza megy és leteszi az asztalra a pénzt.
Lehet én nem nőttem fel a családhoz akkor, de én nem így gondolom a dolgokat. Nyilván gyerekek kell a szórakozás játék, édesség.
A tanulás ami számomra még egy kényes téma én ugyanis nem igazán értek egyet, hogy egy általános iskola felsős gyerek tiszta 2es legyen. Próbáltam leülni segíteni, kérdeztem mi az amiket nem ért, de úgy veszem eszre nem érdekli őt a tanulás, ha rossz jegyet kap persze mindig a tanár hibás, meg hogy mindenkinek rossz jegyet ad. De a telefonozásra persze mindig van idő.
Nyilván nem az én gyerekeim, de ez senkinek nem tetszene.
El nem tudom képzelni, mit nyújt ez a nő, hogy mindezt elviseled tőle.
Az a szomorú, hogy hiába mondjuk meg egyenesen, hogy totál balek vagy, amiért nem lépsz le, te nem vagy képes elszakadni tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!