Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Otthon milyen ruhában vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Otthon milyen ruhában vagytok mikor a párotokkal vagytok?

Figyelt kérdés
Ha egyedül vagyok itthoni ruhákban vagyok itthon ami már régebbi, nagyobbak rám. Ha a párom itt van nálam szép ruhában vagyok.
2021. jan. 7. 11:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Leggings, polo szinte állandóan

Kényelmes de lehet benne munkát végezni is akár.

Feszengenék farmerben vagy kiöltözve, valamint én mindig vigyazok a “jobb” ruhaimra és ne azok legyenek kaja vagy tisztítószer foltosak

2021. jan. 7. 13:00
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Mivel meleg van, rövidnadrág és valamelyik kötött pulóverem.

Ha fázok, akkor pedig felveszek egy régi farmert/melegítőnadrágot - nem kopott, szakadt, csak már inkább hordom itthonra - meg egy polárpulcsit.

Dehogy vágom puccba magam, jézusom... 4,5 éve együtt élünk, nyaranta pl. bikiniben mászkálok egész nap, vagy sort és "felrojtozott" aljú felső.

2021. jan. 7. 14:05
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Melegítő.

Az utcai ruháim elegánsak, szoknyák, blúzok, stb... Biztos hogy nem feszengenék abban itthon.

Az itthoni ruhák között van szép, meg van csúnya, "munkás". Amiben lehet festeni, vegyszerezni, paradicsomot elrakni, kertészkedni, stb.

2021. jan. 7. 14:09
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Melegítő, póló. Pont mint ő. Együtt élünk, tudod ki akar kisestélyiben ücsörögni itthon...
2021. jan. 7. 14:17
 15/23 anonim ***** válasza:
50%

#10 "9-es: mert csak ez a veglet letezik? nem tudom, te hogy vagy vele, de en a szennyesbe teszem a ruham, ha kajafoltos lesz, legyen az melegito vagy utcai. nekem van normalis, nem kinyult, tiszta melegitom, en abban vagyok itthon es hidd el, egyik pasit se igazan zavarta es napi tobb szex is volt, hiaba melegito."

nem csak ez a két véglet létezik, direkt hoztam markáns példát, hogy illusztráljam, szerintem nem igaz, hogy semmi jelentősége a másik vonzalmában, hogy mit viselsz otthon. olyan embereknél különösen nem, akiknél az "egész nap egy előjáték".

2021. jan. 7. 15:14
 16/23 anonim ***** válasza:
Nyáron meztelenül vagyunk mindketten. Ha picit hűvösebb van, akkor boxer+ felső. Télen szabadidőnadrág ( melegítőnadrág), vagy leginggs, melltartó, régebbi felső, zokni+ mamusz. Otthon nem hordok utcai ruhát, kényelmesen öltözöm, nem fogom puccba vágni magam, smink meg ilyesmi sincs rajtam. Egyébként 11 éve vagyunk együtt.:)
2021. jan. 7. 17:08
 17/23 anonim ***** válasza:
Mackóalsó, ami testhezáll, régi rövid nadrág, póló, apróbb foltokkal, de nagyon szar ruhám nincs.
2021. jan. 7. 17:45
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
Ugyanabban,amiben máshol. Egyikünknek sincs külön itthoni ruhája. Egyáltalán nem hordok nadrágot és pólót. Minden nap szoknyában vagy ruhában vagyok. Hozzá illő kiegészítőkkel. Mondhatni, hogy csinosan, elegánsan öltözködöm, de ez nem megy a kényelem rovására. Nekem sokkal kényelmesebb a szoknya, mint a nadrág, ezt szoktam meg. Előnyösebb is szerintem. Csak olyan anyagú ruhát veszek, ami nem gyűrödik, vasalni sem kell őket. Ékszer vagy kiegészítők nélkül nem érzem jól magam, hiányérzetem van. A magam örömére öltözködöm, mert nekem ez tetszik. Együtt élünk a férjemmel, minden nap együtt vagyunk szerencsére, de ha pl. (a járvány előtt) munka miatt elutazott, vagy más programja volt, ugyanúgy öltöztem, mint máskor. Nem befolyásol, hogy velem van-e, mert magamnak öltözködöm. Ő is otthon ingben-nadrágban jár, mert ő meg úgy érzi jól magát. Hétvégén is ugyanúgy nézünk ki otthon, mint a munkahelyünkön. Én akkor is ugyanúgy sminkelek, és megcsinálom a hajam. Valaki furcsállja, hogy úgymond kiöltözünk, minek. Hát magunknak. Nálunk otthon is ez volt a szokás. Anyám magassarkúban járt otthon is, sminkben, frizurával. A tesóm a munkája miatt öltönyben dolgozik, ő is abban van otthon is. A zakót szokta csak levenni. Ezek mindennapi használatra készült, kényelmes, mosható öltönyök. Nekünk ez a kényelmes, a normális. Mióta itthon edzünk, edzőcuccba átöltözünk, de külön szobában csináljuk, nem látjuk egymást ebben.
2021. jan. 7. 19:15
 19/23 anonim ***** válasza:
73%
Minimálisan azért adok magamra, együtt élünk, de azért megtisztelem a másikat azzal, hogy a kényelem határain belül tetszeni akarok neki.
2021. jan. 7. 19:42
 20/23 anonim ***** válasza:
61%

"Minimálisan azért adok magamra, együtt élünk, de azért megtisztelem a másikat azzal, hogy a kényelem határain belül tetszeni akarok neki."

szerintem ez a korrekt hozzáállás.

2021. jan. 7. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!