Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után, hány évesen költöztetek össze a párotokkal? Illetve hova költöztetek?
Figyelt kérdés
Egyikőtök saját lakásába költöztetek? Vagy albérletbe?
Akik a párjuk saját lakásába költöztek, nem éreztétek úgy, hogy alá-fölé rendelt viszony alakul ki emiatt a kapcsolatban? Hogy osztottátok meg az anyagiakat?
Még szüleimmel lakom, páromnak saját lakása van, szeretnénk összeköltözni, nyilván az a logikus ha hozzá költözöm, és ezen aggódom, hogy nem fogom-e alárendeltnek érezni magam. Illetve, hogyan tudnám ezt kompenzálni. Ezért szeretném mások tapasztalatait meghallgatni.
20/l
2020. nov. 24. 17:49
1/5 anonim válasza:
Exemmel 4 hónap után költöztünk össze, albérletbe. A férjemmel már 30-asok voltunk, mikor megismerkedtünk, ő költözött hozzám. Nem volt alárendelt viszonyban, csak mert nálam laktunk. 5 év után vettünk közös házat.
2/5 anonim válasza:
Összeköltözés előtt ezt beszéljétek meg. Neked mennyi pénzed van, mennyit tudsz beleadni a közösbe, mennyire lesztek közös kasszán, ki mennyit ad a rezsibe, kajába stb. Ha nincs önálló kereseted úgy kicsit nehezebb. Én nem költöznék össze senkivel amíg nem tudom eltartani magam. Hosszútávon rosszul érezném magam, ha a párom pénzelne és a kapcsolatunkra is rányomná a bélyegét, ha azt érezném, hogy neki kell eltartania.
3/5 anonim válasza:
Egyetem miatt albérletben laktam, párom odaköltözött hozzám. Nem tudom pontosan mennyi idő után, mert fokozatosan történt. Egyre több és több időt volt nálam, aztán már nem is ment haza.
4/5 A kérdező kommentje:
Van saját keresetem, szóval nem ő tartana el, azt nem bírnám elviselni. Tényleg csak annyi, hogy az ő lakása, és megfordult a fejemben, hogy tudnám-e a saját otthonomnak tekinteni, ha igazából nem is a sajátom. Ezért gondoltam hogy megkérdezem, mert hajlamos vagyok mindent túlgondolni, hogy másoknak is vannak-e ilyesmi gondolataik.
2020. nov. 24. 18:27
5/5 anonim válasza:
Én költöztem eljegyzés után, egyáltalán nem éreztem ilyet:o nekem nincs pénzem neki van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!