Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Otthon milyen ruhában vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Otthon milyen ruhában vagytok mikor a párotokkal vagytok?

Figyelt kérdés
Ha egyedül vagyok itthoni ruhákban vagyok itthon ami már régebbi, nagyobbak rám. Ha a párom itt van nálam szép ruhában vagyok.
2021. jan. 7. 11:34
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Leggings, kopott póló.

Nem hordok olyan ruhát, ami nagy rám, nem érzem benne jól magam még akkor sem, ha egyedül vagyok.

Friss kapcsolatban még én is "kiöltöztem", de együtt élünk, itthon ne kelljen már farmerban feszengenem, vagy kosztümben.

2021. jan. 7. 11:38
 2/23 anonim ***** válasza:
94%
ugyanolyan ruhában, mint amikor nincs velem.
2021. jan. 7. 11:38
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Együtt élünk. Reggel mindenki elmegy szép ruhában, délután jöhet a melegítő, otthoni póló kombó.
2021. jan. 7. 11:41
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Leggings, póló, mamusz. Itthonra sose öltöztem ki, még a páromnak se.
2021. jan. 7. 11:41
 5/23 anonim ***** válasza:
83%
‘szep ruhaban’ vagy, es megis minek??!! majd attol a pasid jobb csajnak fog gondolni, ha melegito helyett kis szoknyacskaban feszengsz meg mosogatsz? az ilyennek minek pasi, aki ennyire eretlen?
2021. jan. 7. 11:46
 6/23 anonim ***** válasza:
93%

Általában leggingsben vagy joggerben és valamilyen kopott pólóban, ő pedig vagy valamilyen otthoni nadrág és régi póló, vagy csak nadrágban, amire néha felvesz egy köntöst. Felesleges otthonra kiöltözni, attól függetlenül, hogy ott van-e párod, hiszen nem az öltözködésedbe szeretett bele.

27/N

2021. jan. 7. 11:48
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Együtt élünk, szóval az egész ruhatáram ismeri. Itthon általában leggings vagy egy normális melegítőalsó van rajtam, meg egy bővebb póló, most így télen vastag zokni és pulcsi is felkerül. Azokat a pólókat hordom itthon amik utcára már kopottak, de még jó állapotban vannak, ha valami kinyúlt vagy foltos azt már nem veszem fel, max törlőkendőnek használom egy darabig. Ő se öltözik ki amúgy, melegítőben és pólóban van itthon, szép is lenne ha itthon kiöltözve feszengenénk egymás előtt :D
2021. jan. 7. 11:53
 8/23 anonim ***** válasza:
74%
Melegitoben, de nem ilyen buggyos pamutban, hanem ez inkabb futonadrag, vagy nem tudom, a lenyeg hogy olyan mint egy leggings, de inkabb normalis nadrag. Polobol azokat veszem fel, amiket anno utcara is hordtam, de mar ahhoz tul regiek. Ami szakadt, kinyult, kopott azt inkabb eladomanyozom. (Marmint ha meg azert hordhato allapotban van.) Nem vagom puccba magam, de azt sem szeretem, ha ugy nezek ki mint valami troger, nem a parom miatt, hanem mert olyankor semmihez nincs kedvem, maximum csipszet zabalni a kanapen, de ha egyedul vagyok itthon, akkor is inkabb csinalnam a dolgaim, a motivacion meg sokat dob, ha reggel azert alapszinten rendbeszedem magam.
2021. jan. 7. 12:08
 9/23 anonim ***** válasza:
18%

5 "majd attol a pasid jobb csajnak fog gondolni, ha melegito helyett kis szoknyacskaban feszengsz meg mosogatsz? az ilyennek minek pasi, aki ennyire eretlen?"

hát jobban fog kívánni, mint kajafoltos kinyúlt melegítőben.

cicanaci a legjobb: kényelmes, de szexi.

2021. jan. 7. 12:09
 10/23 anonim ***** válasza:
91%

9-es: mert csak ez a veglet letezik? nem tudom, te hogy vagy vele, de en a szennyesbe teszem a ruham, ha kajafoltos lesz, legyen az melegito vagy utcai. nekem van normalis, nem kinyult, tiszta melegitom, en abban vagyok itthon es hidd el, egyik pasit se igazan zavarta es napi tobb szex is volt, hiaba melegito.

illetve egy jo alakon kb barmi szexi, egy elhizott bojlertestet meg hiaba bujtatnak a legkihivobb ruhakba, attol meg nem lesz kivanatos.

2021. jan. 7. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!