Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miről és mennyit beszélgettek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miről és mennyit beszélgettek a párotokkal?

Figyelt kérdés

Tudom, tudom, gondolom olyan válaszok fognak érkezni, hogy mindenről.

De én most például arra gondolok, hogy ugyanannyit beszélgettek a párotokkal, akivel minden nap együtt vagytok, mint a barátokkal, akikkel csak ritkábban találkoztok?

Hétvégén voltunk kirándulni és persze beszélgettünk erről-arról, de azért nem az volt/van, hogy egész nap be sem áll a szánk.

Hazafelé gondolkodtam el azon, míg vártuk a buszt és a megállóban meg a buszon is szinte mindenki beszélgetett, mi meg csendben voltunk, hogy vajon mások miről beszélgetnek és baj-e, hogy mi nem beszéljük végig az utat?

Meg hogyha most nem vele lennék ott, hanem barát(ok)kal, akkor valószínűleg többet beszélgetnék, de nyilván több téma is akad olyan emberrel, akivel nem vagyok napi szintű kapcsolatban, nem élünk együtt.

Szóval eltűnődtem, hogy ez valamilyen szinten normális, vagy ez probléma lenne?

Néha soknak érzem már a csendet, de úgy igazán nem is tudom, mit mondhatnék, főleg mondjuk kirándulás közben, ahol épp élvezem a természetet.

Nem tudom, ti, akik szintén együtt éltek már, mennyit beszélgettek és miről?

2020. nov. 2. 07:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem beszélgetünk és nagyon hiányzik.
2020. nov. 2. 08:10
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Nyilvan ha igy nezzuk, akkor tobb a csend, mint a baratokkal, akikkel max 2-3 orara talalkozom, az ido alatt altalaban nincsen csend. A parommal akivel egesz nap egyutt vagyok szinte minden nap (nyilvan munkaido stb leszamitva), vele tobbszor van, hogy nem szolunk egymashoz. Akkor beszelgetunk, ha eszukbe jut valami tema, akar valami ami aznap tortent erdekesseg, vagy olvastunk, hallottunk valami erdekeset, kirandulasnal is lehet beszelgetni a termeszetrol vagy akarmirol.

De igazabol en is erzem ugy neha, hogy masokkal jobban elbeszelgetek, de ez inkabb azert van, mert sokszor nem tetszik a velemenye dolgokrol, de vitazni nem allok le vele, mert felesleges.

2020. nov. 2. 09:06
 3/16 anonim ***** válasza:
Amíg ismerkedtünk volt néhány perc szünet, de egyébként mindig van miről beszélgetni. Nagyon sok közös hobbink van amiről tudunk diskurálni. Filmek, játékok, grafika, művészet, kirándulás, pszihológia, stb.
2020. nov. 2. 09:18
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Mi viszonylag sokat beszélgetünk, és nem érzem azt, hogy kevesebbet beszélgetnénk, mint a barátokkal. Vannak nagy csendek, van, amikor mindketten belemélyedünk a kis világunkba, telefonunkba, teendőinkbe, zenébe, stb., de nem érzi egyikünk sem rossznak, vagy kellemetlennek. Mondjuk introvertáltak is vagyunk. Számomra az is tök jó program, ha egymás mellett csinálunk tök mást.

Amúgy meg mindenféléről beszélgetünk: ha nézünk/olvasunk/írunk valamit, akkor arról, ha történik valami a világban, akkor arról, de szimplán csak tudományról, pszichológiáról, emberekről, stb. Van, hogy bedobok gyakoriról egy kérdést; pl. most te is adtál ezzel a kérdéssel egy-két jó beszélgetéstémát.

2020. nov. 2. 10:08
 5/16 anonim ***** válasza:
27%

Én sok ilyet látok. Beülnek nagyon elegáns fiatal párok és némán utazunk. Ez nekem kínos nagyon.

Taxis vagyok.

2020. nov. 2. 10:35
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát, taxiban én sem szeretek a párommal beszélgetni, mert számomra kínos, hogy ott egy harmadik fél.

De ha jófej a taxis, vele szívesen dumálok.

2020. nov. 2. 10:39
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván ha olyan barátokkal találkozunk, akiket rég nem láttunk, akkor be se áll a szánk, bepótolunk mindent ami kimaradt, de mivel együtt élünk így ezeket egymással már rég megbeszéltük addigra. Én meg is őrülnék, ha megállás nélkül beszélgetnénk, szeretjük a csendet is, egyáltalán nem kínos, nem lehet napi tizenX órát végigdumálni, egyikünk se igényli. Nem tudom számszerűsíteni, mennyit beszélünk, de így is sokat, szóval az ilyen csendes szituációk utazás, vezetés, túrázás közben vagy akár csak itthon is egyáltalán nem fájnak. Hogy miről? Mindenről, ami eszünkbe jut, nem csak társak vagyunk hanem barátok is.
2020. nov. 2. 10:43
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem a csendet is köztünk. Nem érzem azt, hogy kínos lenne ha csend van, mert nincs téma.

Szoktunk beszélni arról, hogy ki mit csinált aznap, a munkánkról, mi történik a világban, közös hobbiról, memekről. Szoktunk tervezgetni belátható időn belül és kívül is, elképzelni milyen házunk lenne kőgazdagként, ilyesmi.

2020. nov. 2. 11:01
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

A gond az, hogy te így éled meg a köztetek lévő csendet, ez kapcsolatban szerintem nem normális. Mi együtt élünk, tehát munka után minden estét együtt töltünk (kivéve amikor külön programunk van).

Mindig beszélgetünk, mert nekünk közös hobbi a zene, a koncertek, a fesztiválok, a filmek, a sorozatok. De ezen kívül is ami nem feltétlen "hobbi", pl. a politika, vírushelyzettel kapcsolatos dolgok, munkahelyi sztorik, mit főzzünk, tök mindegy.

Ha pedig fáradtak vagyunk és nincs erőnk / kedvünk beszélni, akkor se kínos, ő elvonul zenét hallgatni, én játszok a gépen és néha összefutunk a lakásban, adunk egymásnak egy puszit az arcra és ennyi elég is. Értjük, hogy szeretjük egymást, de most ennyire futja. :D

Utazás közben mi is néha ülünk csöndben, ez nem azért van, mert nem tudunk miről dumálni, én szimplán a tipikus bambulós-utazó vagyok, szeretek nézelődni vagy gondolkozni ilyenkor.

Kínos csönd soha nincs köztünk, mert nem érezzük kötelezőnek, hogy mindig legyen téma.

22L 3 éve együtt

2020. nov. 2. 11:19
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
Akik csendben ülnek a párjukkal, azok lehet ugyanilyen muja családból jöttek és ez a megszokott nekik.
2020. nov. 2. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!