Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti miért nem kezdeményeztek beszélgetéseket a párotokkal?Ha hosszú a kapcsolat onnantól nulla kommunikáció.
Előtte sem volt túl sok kommunikáció, én naiv meg azt hittem ez a normális. Bár, lehet hogy tényleg ez.
Napi teendők, életvitel, nem locsogás-fecsegés.
Nálunk rendszeresen kezdeményez beszélgetést párom (ő a férfi). Nem egy kiemelkedően jó kommunikációs képességekkel rendelkező személy, így a témákkal vannak néha bajok, de mindig jelzi, hogy szükségét érzi egy kis beszélgetős minősédi időnek. A dologhoz hozzá tartozik, hogy iszonyú bizonytalan mostanában, pedig nincs semmi gond, csak el vagyok havazva melóban, és nincs kapacitásom sokat csiripelni. Inkább dokumentum filmeket vagy sorozatokat nézek, olvasok. De mindig értékelem a kezdeményezést, és reagálok rá.
Ha beszélgetni akard, jelezd. Legyél őszinte, de ne bántó, számonkérő, inkább kezdeményező, építő, kooperatív. Aki erre pár próbálkozás után nem reagál, tudva, hogy ez neked fontos, azzal szerintem nem illesz össze, mert mások az igényeitek.
Kérdező #1: "Előtte sem volt túl sok kommunikáció"
Kérdező #2: "Nem ilyen volt."
Akkor most előtte sem volt túl sok, vagy előtte nem ilyen volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!