Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti miért nem kezdeményeztek beszélgetéseket a párotokkal?Ha hosszú a kapcsolat onnantól nulla kommunikáció.
Elnézést kérek,most kérdeztem meg a párom,hogy miért nem beszél velem,válasz ő fáradt.
De mindenki mással beszél.Erről ennyit.
Dobj fel neki egy témát. Ne olyat, hogy a szomszéd fia ilyen meg olyan. Vagy, hogy a munkahelyen a Micike így meg úgy..
Kezd olyannal ami érdekli.
Mindig feldobok témát,de már unom,hogy csak én kezdeményezem a beszélgetést.Itt nem arról van szó,hogy most állandóan terefere,hanem jól esne,ha megkérdezné,na és,hogy telt a napod.
De nem neki elég a munka és ennyi,ott kidumálja magát ,itt ha kérem beszéljen velem is kiakad.Nekem ebből van elegem.
Nem lehet normálisan beszélni,most meg úgy besértődött,hogy a másik szobában alszik.Erről ennyit.
Én úgy látom, hogy ha az emberek már jó időt lehúztak egymás mellett, akkor a napi dolgokon kívül alig akad beszélnivaló, mert a kapcsolat elején, az órákig tartó beszélgetések alkalmával a legtöbb dolgot már tudják a másikról. Hogy mi a világlátása, az elvei, a fontos kérdésekről hogyan gondolkodik, stb.
Ha mindenki elmegy reggel dolgozni, majd hazatér, és mondjuk ugyanoda megy mindig dolgozni és egész nap csak a munka és az oda-visszaút történik vele, mégis, miről beszélgessen? Milyen napod volt? Jó, mert x módon folyt a munka, rossz, mert y módon folyt a munka. Oké. Ha az élet nem produkál témákat, akkor még azt is ki kell találni, hogy a párunk beszélgetésigénye is ki legyen elégítve? Akinek ugyanolyan egyhangúan telnek napjai, az kezdjen politikáról, sportról, főzésről vagy a közlekedésről beszélgetni, hogy maga a beszélgetés, mint "minőségi együtt töltött idő" megvalósuljon? Sosem értettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!