Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti miért nem kezdeményeztek beszélgetéseket a párotokkal?Ha hosszú a kapcsolat onnantól nulla kommunikáció.
1. Ha a párod mindig "fáradt" munka után az egy dolog, de akkor ne kelljen neki párkapcsolat.
2. Szerintem itt más is van ha szóvá teszed neki és erre máris külön szobában alszik. Ne haragudj, de ez nem egészséges reakció. Ennek a kapcsolatotoknak nem sok jövőt jósolok.
Én férfiként sokat beszélgetek a párommal, mindegy milyen fáradtak vagyunk, ez nem akadály, nem is szabad, hogy az legyen. Együtt élünk, ilyen besértődések sincsenek mint nálatok.
Saját érdekedben keress valaki mást mert ezt nem fogod sokáig bírni. Sajnálom.
Két hét múlva lesz a 38. házassági évfordulónk. Ennyi idő alatt sokat megtudhatsz párodról, de mindig van mondanivalónk.
Szépemlékű, szeretett édesanyám még egy éve is mondta; "fiam, te sose komolyodsz meg..." ez igaz, valóban "panyókára vetve" viselem az életet, ezért tudom minden nap megnevettetni páromat.
Lehet, hogy ez kapcsolat tényleg "az égben köttetett"?
„Te magad légy a változás, amit látni szeretnél a világban!”
(Mahatma Gandhi)
A kérdés „helyesen":
Vajon miért nem kezdeményezek beszélgetést, s ha igen, miért nem alakul ki beszélgetés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!