Mitől lehet ez a durva "zár" a beszélgetéseimben? Érdemes pszichológushoz fordulni?
Olyan nekem is szokott lenni,hogy tudom nem akarok menni valahova,de nem mondom meg azonnal,hanem később mondom le. Olyan is,hogy valaki mesél valamiről pl film én ismerem de nem szólok. De ezek nálam akkor vannak ha nincs kedvem bele menni egy témába vagy sokat beszélni.
Ezekkel nincs baj,a gond az a szorongás amit okoz és a remegés stb. Beszélj egy pszichológussal. Nem mondanám komolynak de menj el egy szakemberhez átbeszélni, jobban leszel utána.
Elnyomtak téged otthon, ezért tudat alatt még mindig elnyomod magad a társas kapcsolataidban, mert berögzült az agyadban, hogy "hol a helyed".
Pont ebben a helyzetben vagyok, én vagyok a "kicsi" a családban s mindig így kezeltek, cserébe egy szorongós valaki lettem.
Szakember nem árthat, érdemes lenne a végére járnod ennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!