Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi idő után voltak "nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után voltak "nagy beszélgetések" a párotokkal?

Figyelt kérdés
Amikor teljesen meg tudtatok nyílni, fontosabb, mélyebb lelki dolgokról beszéltetek.
2020. aug. 3. 17:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát amíg egy ilyen sem volt, én nem jövök össze az illetővel.
2020. aug. 3. 18:31
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Az első rendes randin.

Nagyon durván egy hullámhosszon voltunk már akkor

2020. aug. 3. 18:46
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorlatilag az első perctől kezdve. Ritka az ilyen.
2020. aug. 3. 19:00
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsolat előtt. Nem kezdek bele olyannal, akivel nem nyíltunk meg.
2020. aug. 4. 13:02
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

Egyelőre még nagyon sok hallgatás teremti meg a "békés" egyensúlyt - és viszonylag kevés kompromisszum.

Meredeken eltérő családi háttér (az enyém keményen ateista, az övé mélyen hívő) - kb. egyforma erőfeszítéssel toleráljuk egymás hibáit.

Azt vettem észre, hogy azokkal a férfiakkal jövök ki nagyon jól, akik SPORTOLÓKÉNT kezdték az életüket/karrierjüket. Tökéletes harmónia jellemez majdnem minden rezdülést, elég kevés eltéréssel.

Eddigi tapasztalataim szerint a cukrászok KIEGYENSÚLYOZATLANOK ÉS HATÁROZATLANOK - túl sokat kell dolgoznom azon, hogy megértsük egymást. De mivel jó cél motiválja ezeket az ismeretségeket, talán megéri.

Üdv: 46/N

2020. aug. 6. 06:54
 6/11 anonim ***** válasza:
66%

Velem folyamat ugy jàrt a pàrom hogy mindig kedves volt udvarias stb stb màr kezdett zavarni hogy tul tökeletes minden olyan volt mintha vmit titkolna mintha nem akarnà hogy megismerjem a doga fehèrjét.

3 honap ilyen filmbeli szerelmes ködös aktiv jaras utan (napi 2 napi talalkozok csaladnak baratoknak bemutatas a kapcsolat komollya fordulasa utan)volt az elsö veszekedesünk, amiböl egyertelmüen kiderült hogy betegesen feltekeny kisebbsegi komplexusos, azaz ugy adta elö amiert a baratai velem kedvesek hogy mert en biztos r.banc vagyok, ugy viselkedem es azert mereszelnek velem közvetlenkedni, nem szimplan volt feltekeny hanem innenstöl kezdve folyamat roncsolta az önbizalmam hogy nem viselkedek NÖként hanem csak olcso r.banckent(mas szavakkal mondta hogy ne hagyjon magàn tamadasi felületet hogy hogyan beszel velem),es a szüleimnek is ezt kezdte adagolni hogy ö a rendes srac aki komolyan vesz es en nem öltözöm viselkedem Neki megfelelöen, nem vagyok melto hozzà, az apàm be is vette hogy ö a korrekt rendes ember es a lanya a komolytalan mert neki az egyetlen büne csak annyi hogy nem akarja hogy szoknyaban jarjak. (Beleszolt az öltözkösesembe is smink stb)

Szoval az egeszböl az lett hogy ö csak egy rendes normalis termeszetes nöt akar es en nem vagyok hozza melto.

Közben meg: folyamat rombolta az önbizalmam tarsasagban a ffiakra tilos volt mosolyognom is, csendes szotlan megtört es boldogtalan növe tett akinek joforman a sajat nöi identitasat is meg kellett tagadnia csak farner polo edzöben jarhattam magassarku is tilos volt. Egyszerüen nem lehettem pont hogy NÖ!

Aztan inkabb összejött egy köver parasztlannyal akire rà sem néznek mint nöre a haverjai. MIKÖZBEN ö nagyban adott arra hogy utana viszont ömlengjenek a nök azaz flörtölt szemezett csak a pàrjàt ne nézzék nönek. Azaz az asszonynak csend a neve.

Örülök hogy vege nagyon tönkretett azota sem merek sokszor meg sem szolalni egy srac elött.irto nehezen epül vissza az önbizalmam.

Es amit nagyon sajnalok hogy kislanya lett.

Az a kislany ezer % hogy majd a bimbozo nöiessègét szegyellnie takarnia kell, önmagàt kell majd megtagadnia. Ez egy fejlödesben levö kislanynak mikor majd megjön a menstruacioja es onnanstol majd ha az apja mashogy kezeli meg erre keszteti hogy te csak sz.r lehetsz mert nö vagy, meg ne allj szoba pasikkal, es a sajat nöi énjét nem tudja majd megélni, nem tudja majd önmagàt elfogadni, az borzalom következmenyekkel jarhat.

Mert engem felnötten csinalt ki hogy egy senkinek ereztem màr magam mellette amiert mellem is van(jarja bööö cuccokban hogy ne is làssàk)de ha egy gyermek ezt fogja kapni evtizedeken at, önbizalom önbecsüles zero, önutalat magasban, hàt szoval sajnàlom elöre a kislanyat :(mert nem élheti azt meg hogy ö igenis NÖ nek született!!

2020. aug. 6. 08:39
 7/11 anonim ***** válasza:
*3. Honap utan nyilt meg es adta ki önmagàt
2020. aug. 6. 08:40
 8/11 anonim ***** válasza:
*bö cuccokban kellett jarnom hogy a melleim ne legyenek lathatoak hogy vannak egyaltalan
2020. aug. 6. 08:44
 9/11 anonim ***** válasza:

Röviden tömören: van az a tipus aki megvarja elöször hogy elvakuktan belé szeress amikor "gyengebb" vagy es akkor mutatkozik csak be önnön valojaban mikor szerelmesen màr alkalmazkidni akarsz inkabb probalod helyre rakni megbeszelni.

Amig jozan vagy addig szepen behàloz.

2020. aug. 6. 08:48
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Bőven azelőtt, hogy összejöttünk volna, ezek nélkül bele se tudnék senkibe szeretni, tehát össze sem jönnénk.
2020. aug. 6. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!