Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti miről beszélgettek egész nap a párotokkal?
Lehet kicsit buta kérdésnek tűnik,de annyi barátnőmet ismerősömet hallom hogy egész nap beszélgettek,meg milyen jót el tud vele beszélgetni és ez így hetekig megy. Mégis miről lehet egész nap beszéli? Egy hét után nem unalmas? Vagy nálatok hogy van ez?
Én akármennyire kedvelek valakit egy idő után olyan unalmas lesz már az is hogy beszélgetünk.
Arról, hogy mennyire szeretem! A napi dolgok, amelyek külön-külön történnek meg velünk, mind elmesélhetők. Aztán azok a sztorik is, amelyek kapcsolódnak a történetben elhangzókkal. Sok mindenről el lehet beszélgetni.
Én ma is felhívom sokszor a nejemet, mert hallani akarom a hangját (külföldön dolgozom). Azt sem tudom, hogy mit mondjak, csak elkezdem.
~45F
Én is ugy vagyok,mint a 2-ik..a barátom mond hülyeségeket ha már nem tud mit,én röhögög egy túrát,akkor mesél,én is..elmegy 2 óra beszélgetés..akkor 3 órát nem beszélünk,aztán újra igen..
Igy megy már 3 éve :D
4 éve napi egytől, kb 15 óráig képesek vagyunk beszélgetni (átlagvonást rátok bízom:)).. Tehát: ha az ember megfelelő: AKÁRMIRŐL.
22/n
Köszönöm a válaszokat :) Ezek szerint én még nem találkoztam a 'megfelelővel' :D
írjatok még :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!