Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Másnak is ilyen fáradt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is ilyen fáradt a párja mindig?

Figyelt kérdés
Férfi, mióta ismerem ilyen (több mint 10 éve), ha hétvége van, vagy ünnep, vagy szabi, ha tehetné folyamatosan aludna. Fizikai munkát végez, és nem alszik túl jól évek óta, de én sem alszok jól, mégsem fekszek az ágyban egész nap. Ha én nem hívnám el néha sétálni, vagy vásárolni, vagy ide oda, akkor ki se kelne az ágyból. És nem arról van szó, hogy csak ki kell pihennie magát, mert ha 2 hétig van szabin, akkor 2 hétig feküdne folyamatosan. Néha megőrít... Másnál is van ilyen?
2021. jan. 1. 14:32
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
26%
Hulladék a te agyad! Ki sértegetett? Így már értem a párod!
2021. jan. 1. 20:12
 22/28 A kérdező kommentje:
Az nem sértegetes amit írtatok? :D pláne hogy nem is igaz, sőt??? :D gondolkodj el magadon.
2021. jan. 1. 20:15
 23/28 A kérdező kommentje:
De ha ennyire magadra vetted akkor igazam lehet;)
2021. jan. 1. 20:15
 24/28 anonim ***** válasza:

Elgindolkodtam. Mi volt a sértés? Te fröcsögtél egyből! Kultúráltan is leírhattad volna, hogy nem. Hisz te is sokat keresel.

Sokat dolgoztam fizikai munkát. Építkezés, öntöde stb... Általában 2-3 nap olyan pihenés jól esett amit te írsz a párodról. Az is kb félévente. Egyszerűen lemerültem. Utána mindig toppon voltam. Tehát, vagy beteg. Vagy menekül előled. Ha vele szemben is így nyílvánulsz meg, akkor nem csodálkozok rajta.

2021. jan. 1. 20:19
 25/28 anonim ***** válasza:
És ez 10, azaz TÍZ év után kezdett el zavarni???
2021. jan. 1. 20:20
 26/28 anonim ***** válasza:
És házaséletel amúgy minden rendben? Mert, ha arra is fáradt, akkor elég nagy baj van. Lehet, inkább ez őrjít meg.
2021. jan. 1. 20:32
 27/28 anonim ***** válasza:
54%

Nyilvánvalóan nem akar veled közös programokat és meg is értem, mikor egyből támadsz és hulladékozol másokat.

Ha vele is így beszélsz/viselkedsz, akkor örülj, hogy még veled van.

Egyébként meg van olyan szintű kimerültség, hogy az ember csak döglik két héten keresztül.

Én is ebben a fázisban vagyok épp, elfáradtam a melóban (alig volt szabim), és ez a hlye év meg szürke idő még rátesz egy lapáttal hogy sehová ne akarjak menni. Végre szabi, a főzésen/takarításon kívül lényegében semmit nem csinálok, és pont nem érdekel, kinek nem tetszik.

2021. jan. 2. 12:07
 28/28 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom. Azért folyton aludna, az persze, hogy unalmas a másiknak aki meg menne vagy csinálna valamit. Egy ideig megérti az ember, de 10 év... háát.. Akkor munkát kell másikat találni, mert ha ennnyire ki van az ember készülve, az már nagyon nem jó.

Vagy problémái vannak, lelkileg és abba menekül. Nekem is volt olyan élethelyzetem, hogy átaludtam inkább a napot is... Vagy valami testi gond?

Én a 3 műszak óta folyton fáradt vagyok. Nekem még csak 5 éve, azóta is élünk együtt. Persze attól nem alszok örökké, pedig én is csak 4 órákat aludtam most a héten is. Munkában majdnem elaludtam. Itthon persze nem tudok aludni. Más meséli, hogy haza jön nappalosban pl. és alszik délután 5kor... ??? Hogy a bánatba megy nekik? Nekem nem, még este sem pedig majd meghalok má a fáradtságtól, erre akkor sem tudok aludni. Persze itthon semmihez sincs kedvem. Csak muszáj megerőltetni magam.

Nyáron mennék például biciklizni, olyanhoz van kedvem hétvégén jó időben.

2021. jan. 16. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!