Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is ilyen fáradt a párja mindig?
Figyelt kérdés
Férfi, mióta ismerem ilyen (több mint 10 éve), ha hétvége van, vagy ünnep, vagy szabi, ha tehetné folyamatosan aludna. Fizikai munkát végez, és nem alszik túl jól évek óta, de én sem alszok jól, mégsem fekszek az ágyban egész nap. Ha én nem hívnám el néha sétálni, vagy vásárolni, vagy ide oda, akkor ki se kelne az ágyból. És nem arról van szó, hogy csak ki kell pihennie magát, mert ha 2 hétig van szabin, akkor 2 hétig feküdne folyamatosan. Néha megőrít... Másnál is van ilyen?2021. jan. 1. 14:32
2/28 anonim válasza:
Van. A pénz nem a fán terem, és nem mindenki adócsaló, kamuvállalkozó, meg ájtímérnök, napi 4 órában.
3/28 anonim válasza:
Elhízva nincs? Hormonproblémára utaló jelei nincsenek? Étkezése rendben? Dohányzik? Iszik-e? Milyen idős? Több mindentől lehet fáradtságérzete.
4/28 anonim válasza:
Vagy lusta, vagy valami betegség, ételérzékenység is lehet szerintem. Az egyik ismerősöm is folyton fáradt volt, kiderült, hogy gluténérzékeny. Amióta erre figyel sokkal energikusabb.
5/28 anonim válasza:
Ha 2 hétig tud fetrengeni akkor bizony lusta.
7/28 anonim válasza:
Visszakérdezek: És te fizikai munkát végzel? Mert imádom mikor olyanok papolnak heti 40-50 órában fizikai dolgozóknak hogy miért fáradtak, akiknek gőze sincs a dolgokról.
8/28 anonim válasza:
Attól függ, hány órát dolgozik a héten. De egyik barátnőm exe is ilyen volt, munkanélküliként is fetrengett egész nap, iszonyat lusta volt.
9/28 anonim válasza:
Függ bizony a munkától is. Mennyire fizikai....
10/28 anonim válasza:
Hát nem tudom, a fizikai munkát azért kipiheni az ember pár nap alatt, de hogy két hétig akár az ágyban fetrengjen, az nekem is gyanús, hogy nem ezzel áll összefüggésben... Én is inkább arra gondolnék, hogy depressziós vagy vitaminhiánya van, vagy valami egészségügyi dolog, azért ennyit aludni akkor sem egészséges, ha heti 50 órában zsákokat emelget vagy kapál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!