Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Másnak is ilyen fáradt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is ilyen fáradt a párja mindig?

Figyelt kérdés
Férfi, mióta ismerem ilyen (több mint 10 éve), ha hétvége van, vagy ünnep, vagy szabi, ha tehetné folyamatosan aludna. Fizikai munkát végez, és nem alszik túl jól évek óta, de én sem alszok jól, mégsem fekszek az ágyban egész nap. Ha én nem hívnám el néha sétálni, vagy vásárolni, vagy ide oda, akkor ki se kelne az ágyból. És nem arról van szó, hogy csak ki kell pihennie magát, mert ha 2 hétig van szabin, akkor 2 hétig feküdne folyamatosan. Néha megőrít... Másnál is van ilyen?
2021. jan. 1. 14:32
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
94%

En is fizikai munkat vegzek, 20 kilometert setalok egy nap es kozben cipelek holmikat. De ezt ki tudom pihenni egyik naprol a masikra, sot, munkanapokon is van annyi energiam altalaban, hogy munka utan beleferjenek 2-3 oras programok, kivetel ezalol maximum ha elozo nap valamiert nagyon keveset tudtam aludni csak. (Pl 4 oranal kevesebbet.)

Hetvegen meg plane semmi kedvem egesz nap fetrengeni, ha mar vegre szabad vagyok es raerek tenyleg egesz nap barmit csinalni :D

Ezek a fetrengesek inkabb lelki eredetuek. Motivalatlan, kedvetlen, nem erdekli semmi, stb.

2021. jan. 1. 16:30
 12/28 anonim ***** válasza:
Mondjuk fizikai munkásként mihez lenne kedve, főleg ha pontosan tudja, hogy a fizikai melóból bármikor kiöregedhet vagy lesérülhet?
2021. jan. 1. 17:48
 13/28 A kérdező kommentje:
Inkább lustának és motiválatlannak mondanám, mint depressziósnak és vitaminhiányosnak, mert nem depis, vitamint pedig szedetek vele, és az évesre is figyelek, sok gyümölcs stb. Csak az érdekelt, hogy mennyire általános ez másoknál, mert engem kicsinál ezzel.. Idegesítő.
2021. jan. 1. 19:14
 14/28 A kérdező kommentje:
*evésre
2021. jan. 1. 19:15
 15/28 A kérdező kommentje:
Ja és ha megjegyzem neki ezt, akkor mindig a munkára fogja úgy, hogy mikor pár hónapig nem volt munkája akkor is ugyanezt csinálta.. Annyira azért nem szakad meg, nem folyamatos a fizikai munka, van hogy irodában ül, szóval csak ráfogja.
2021. jan. 1. 19:16
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szerintem teljesen motiválatlan, nem becsüli az életét, nincsenek céljai, nem számít az egészsége, párkapcsolata stb. Engem is nagyon idegesítenek az ilyen emberek...
2021. jan. 1. 19:24
 17/28 anonim ***** válasza:
9%
Te kérdező, a pénze, az azért jól jön, nem? >:)
2021. jan. 1. 20:06
 18/28 anonim ***** válasza:
9%
Igen. A 17-es mond valamit.
2021. jan. 1. 20:08
 19/28 A kérdező kommentje:
Húha, #17-nél van baj, és #18nál is aki egyetért vele.. Elárulod akkor, én többet keresek nála.. De a ti lelketek és agyatok elég romlott és hulladék lehet, ha ez az első ami az eszetekbe jut..
2021. jan. 1. 20:10
 20/28 A kérdező kommentje:
Egyáltalán hogy jött most ide a pénz? Nem is értem.
2021. jan. 1. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!