Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Összevesztünk kinek van igaza?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összevesztünk kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Összevesztem párommal most így karácsonykor.Azt tudni kell főleg ünnepekkor folyton alkohol vitáink vannak.Egyikünk szereti másikunk utálja amiatt.Párommal pár napja megbeszéltem hogy karácsony este két pohár pezsgőnél ne igyon többet.Nekem ez nagyon fontos ezt tudja is.

Mégis amikor már a vendégeknél voltunk elővette a pálinkát amit a tudtom nélkül hozott.Mondanom sem kell borzasztóan éreztem magam az egész vacsora alatt mivel párom több adagot megivott a pálinkából is.

Most teljesen össze vagyunk veszve.Ő hajtogatja a magáét hogy nem bűn az ivás.Én meg azt hogy utálom az alkoholt és nem ezt vártam volna tőle ha szeret.Mi a véleményetek?

2020. dec. 25. 17:42
1 2
 1/16 Noren1989 ***** válasza:
93%

Teljesen mindegy, hogy kinek van igaza.

Ha neked nem fér bele, vagy megbeszélitek, vagy otthagyod.

2020. dec. 25. 17:44
 2/16 anonim ***** válasza:
69%
Alkoholizmus nem elfogadható, de ez messze van tőle. Ha neked nem tetszik az alkohol, akkor ne fogyasszad! Amíg a másik mértékkel teszi, nem árt vele magának, nem lesz részeg, miért korlátozod? Ne akard ilyen szinten irányítani a viselkedését.
2020. dec. 25. 17:47
 3/16 anonim ***** válasza:
92%

Nem olvastam el, de én az 1) versenyzőre tippelek

Vad idegenként kb tök mindegy, hogy mit mondunk, mert nem a mi véleményünkön múlik, így akár feldobhatsz egy pénzt is, vagy lehet tippelőset jászani.

2020. dec. 25. 17:56
 4/16 anonim ***** válasza:
96%
Piás nem piás. Ne akard a saját akartod rákényszeríteni.. ő olyan, te ilyen. keress hozzádvalót.
2020. dec. 25. 18:12
 5/16 anonim ***** válasza:
93%

Ez így nem fog működni köztetek, ráadásul tök értelmetlen dolog ezen vitázni.

Ha valaki alkalomszerűen iszik abban semmi kivetnivaló nincs. Az hogy ez neked taszító, gondot fog okozni mindig,mert ez nem egy olyan probléma, aminek ekkora feneket kellene keríteni,de mégis megteszed.

A párodtól sem volt szép a pálinkás húzás, de ebből a megoldásból is látszik, hogy semmi kedve konfrontálódni egy ilyen dolgon. Tudta hogy nem hisztizel mások előtt, ő meg megpróbálta jól érezni magát és így oldotta meg,mert megbeszélni nem lehetett veled, hiszen hajthatatlan vagy.

Döntsd el...belefér ennyi kilengés időnként vagy hagyod a fenébe a kapcsolatot.

Nem ezt vártad tőle, ha szeret....

Miért?

Ő mit várhat tőled, ha szereted?

2020. dec. 25. 18:17
 6/16 A kérdező kommentje:

Megismerkedésünk kezdetétől tudja hogy nem bírom az alkoholt.

Ezért úgy gondolom tudatosan megbántott és átvert.Hiszen maximum

két pohár pezsgőről volt szó.

2020. dec. 25. 18:47
 7/16 anonim ***** válasza:
87%

Ebben igazad van, de annyira jelentéktelen dolog hogy talán reménykedett, hogy egy ilyen apróságon túl tudtok jutni. Igazából te nem tudsz.

Ez nem egy olyan kérdés, hogy nem akartatok gyereket, aztán az egyikőtök mégis...

Így kívülállóként én azt mondom ,hogy sose legyen nagyobb problémád az életben, mint ennyiben engedni.

Ha ez nem megy,akkor kár ezen erőlködni, hogy ő változzon.

Én sem érteném a párod helyében...nem azt kérte, hogy te igyál.5ös voltam

2020. dec. 25. 18:53
 8/16 anonim ***** válasza:
97%
Te utálod az alkoholt, oké, ne igyál. De ő meg nem utálja, és felnőtt emberként csak el tudja dönteni, mit (ne) igyon. Vagy ha te nem szereted a spenótfőzeléket, a párod- ha IGAZÁN szeret- egész életében tagadja meg magától, hiába szereti? Amíg nem arról van szó, hogy minden héten félájultra issza magát, hanem csak így alkalmanként társaságban legurít párat, addig egyértelműen neki van igaza. De ez az én véleményem, ha a tiéd nem ez, akkor tökmindegy, én mit mondok, mert neked kell vele élned a kapcsolatban, nem nekem.
2020. dec. 25. 19:35
 9/16 anonim ***** válasza:
96%
Két pohár pezsgőt engedélyeztél neki, csakhogy ő nem a gyereked, tehát nincs szüksége tőled mindenféle engedélyekre.
2020. dec. 25. 19:45
 10/16 A kérdező kommentje:
Lehet igazatok van.Nekem az fáj hogy elrontja az ünnepemet mivel tudja hogy nem viselem el ha párom iszik.Meg nem telik el hét hogy ne inna meg pár sört vagy néha többet is munka után.Egy hét alatt.Most hittem benne hogy megáll két pohárnál akkor nekem sem lett volna rossz.Azt szűröm le az alkohol jobban szereti mint engem.
2020. dec. 25. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!