Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összevesztem a kollégáimmal (főleg férfiak, én nő vagyok). Egy fotóról beszéltek hogy aki azzal a nővel találkozik az mind beleszeret az tuti, mert olyan szép. Mondtam mutassák meg, (többi lenn mert nem fér ide). Szerintetek kinek van igaza?
és mikor megláttam közöltem, hogy semmi extra a csaj, meg hogy ez csak egy beállított kép, átlagos szépségű, erre piszkálóan megjegyezték, hogy ne beszéljen belőlem a féltékenység. Mondtam nem vagyok féltékeny vagyok olyan szép mint a képen lévő, főleg ha élőbe lenne és nem azon a képen. Erre az egyik megmosolygott, mert nem értett velem egyet én meg begurultam. Megmondtam hogy hülyeséget beszélnek, nincs olyan hogy valakibe mindenki beleszeret, meg ilyenek.
A végén már elég emelt hangon beszéltünk. Belinkelem a képet. De vigyázzatok, nehogy beleszeressetek....
Téged nem láttalak még, így elég nehéz lenne véleményt alkotni. A képen lévő lány szépnek szép, de nem estem azért hasra tőle. Szerelembe esni... Hát ahhoz azért nekem egy kicsit több kell.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!