Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összevesztem a kollégáimmal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összevesztem a kollégáimmal (főleg férfiak, én nő vagyok). Egy fotóról beszéltek hogy aki azzal a nővel találkozik az mind beleszeret az tuti, mert olyan szép. Mondtam mutassák meg, (többi lenn mert nem fér ide). Szerintetek kinek van igaza?

Figyelt kérdés

és mikor megláttam közöltem, hogy semmi extra a csaj, meg hogy ez csak egy beállított kép, átlagos szépségű, erre piszkálóan megjegyezték, hogy ne beszéljen belőlem a féltékenység. Mondtam nem vagyok féltékeny vagyok olyan szép mint a képen lévő, főleg ha élőbe lenne és nem azon a képen. Erre az egyik megmosolygott, mert nem értett velem egyet én meg begurultam. Megmondtam hogy hülyeséget beszélnek, nincs olyan hogy valakibe mindenki beleszeret, meg ilyenek.

A végén már elég emelt hangon beszéltünk. Belinkelem a képet. De vigyázzatok, nehogy beleszeressetek....

[link]

2018. okt. 25. 19:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
23%
Ez hol szép? De most komolyan.
2018. okt. 25. 20:00
 12/22 anonim ***** válasza:
16%
Ráadásul keményen retusálva is van a fotó..
2018. okt. 25. 20:01
 13/22 anonim ***** válasza:
72%

Latod kerdezo, a pasiknak sokszor a nem tokeletes szepseg tetszik.

Bar szerintem is nagyon vonzo ez a lany.

N

2018. okt. 25. 20:06
 14/22 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem szép ez a lány, és nagyon tetszik a haja. ☺ Ilyen színt keresek.

N

2018. okt. 25. 20:14
 15/22 anonim ***** válasza:
30%
Egyáltalán nem vonzó a csaj! Nem tetszik az arca és a szeme sem. De kíváncsi lennék a kérdezőre is hogy néz ki, akkor lenne viszonyítási alap, hogy a kollégáinak milyen az ízlése.... Bár van egy olyan érzésem, hogy a kérdező jobb hús. 😉
2018. okt. 25. 20:19
 16/22 anonim ***** válasza:
88%
Amit a kollégáid mondtak, túlzás, ezzel együtt (és mivel a vörös nők, valamint kifejezetten a természetes vörös nők a gyengéim) szerintem is vonzó és szép nő.
2018. okt. 25. 20:28
 17/22 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem sokkal szebb a csaj, mint te .
2018. okt. 25. 20:37
 18/22 anonim ***** válasza:
45%
Pont az esetem. Ha kiderülne róla még pár jó tulajdonság is, szaladnék feleségül venni.
2018. okt. 25. 20:49
 19/22 anonim ***** válasza:
56%

Gyönyörű nő, ha pasi lennék, ilyet szeretnék :-)

Viszont azért nem hiszem, hogy mindenkinek bejön pl a vörös haj meg a szeplő.

2018. okt. 25. 21:11
 20/22 anonim ***** válasza:
43%
Én beléd szerettem!
2018. okt. 25. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!