Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártál már úgy, hogy sokat költöttél valakire egy kapcsolatban, minden szép volt az elején, és pár év után mégis szakítás lett?
Nem, mert no vagyok. De mondjuk biztos, hogy csunya, mert ram sose koltottek sokat.
Ja es mindig szakitas lett a vege, akarki koltott, vagy nem koltott.
Igen, de sosem foglalnam össze igy. Nem azert lett vege (es nem is azert tartott, amig tartott) es utolag sem bantam meg.
Sok közös elmenyünk volt es tudom, ha megtehette volna, ö sem sajnalta volna, hogy bizonyos elmenyekhez hozzajaruljon. Azert ne mentünk volna el nyaralni, mert nem teheti meg, hogy kifizesse a reszet? Utolag pedig banjam, hogy fantasztikusan ereztem magam? Es, amikor örömet sikerült okoznom egy-egy ajandekkal, akkor ezt most utolag banjam meg? Ha megtehettem volna, valoszinüleg meg többet költöttem volna parkapcsolataim soran. Es ezentul sem fogom azt nezni, hogy mindig pontosan ugyanannyit tegyünk bele. Meg csak aranyait tekintve sem.
Nyilván.Ezzel nem a személyt veszed meg,az a cél hogy örömet okozzon
Ha végén az jut eszedbe hogy "Ba*zki mennyit költöttem rá" akkor megérdemled,hogy egyedül ha*j meg 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!