Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasimmal óvszert akartunk venni és összevesztünk azon, hogy ő vékonyat akart, míg én bordázottat, szerintetek kinek van igaza?!
Egonak nincs helye a kapcsolatban.... hogx a toszban tudtok ilyenennosszeveszni?:D
vegyetek egymilyet, es egy olyat es felvaltva hasznaljatok.... ennyi...
igaza meg egyikotoknek sincs
Miért nem mindkettő? Fogyasztói társadalomba élsz,szerintem megtehetnéd.
Kezditek vékonnyal majd lesz egy gyenge orál gumicsere és folytatódik bordázottal.
Nem hogy vettetek volna ilyet is olyat is!
És akkor nem kellett volna óvodás módon összeveszni egy óvszeren, ami úgyis 10-15 perc múlva lekerül.
Már ha el tudna menni 10-15 perc alatt... De neki minimum egy óra kell általában, én meg addig alig érzek valamit abból amit csinál, csak fekszem és várom a végét, régebben csináltam bordázottal és azzal szuper volt, gondoltam újítsunk, hagy élvezzem már én is a szexet de nem...
1 óra még elmegy?
Szerintem valaki(k) béná(k).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!