Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasimmal óvszert akartunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasimmal óvszert akartunk venni és összevesztünk azon, hogy ő vékonyat akart, míg én bordázottat, szerintetek kinek van igaza?!

Figyelt kérdés
Szerinte ne az óvszer bordázottságát élvezzem már, hanem a farkát, ha csak az óvszer miatt élveznék el, az sértené az egóját...

2014. dec. 29. 20:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Hányingerem van az ilyen kinekvanigaza kérdésektől.
2014. dec. 29. 21:13
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha unott pofával fekszel, ne is csodálkozz, hogy egy óra kell neki, míg elmegy. Minek vagytok ti együtt amúgy? A szex szar, utáljátok egymást, vitatkoztok. Keress egy nagyfarkút, azt biztos megérzed majd vékony gumival is.
2014. dec. 29. 23:45
 13/15 anonim ***** válasza:

Én ilyen helyzetben mindig a barátnőm érdekét nézem mivel nekem ő az első.az számít hogy neki jó legyen.

És az előttem szólóknak igazuk van.vettetek volna mindkettőből egyet.ilyenkor kéne gondolkozni hogy elkerüljétek a durcit és a veszekedést.

2014. dec. 30. 00:30
 14/15 anonim ***** válasza:

Kérdező!

És ezt a barátod tudja, hogy Neked ennyire nem élmény a dolog?

2014. dec. 30. 12:57
 15/15 anonim ***** válasza:
Azt írtad, csak fekszel és várod a csodát? Mire számítasz ? A férfiak nem egy fadarabot akarnak megdugni... Te is csinálj valamit, talán előbb elmész.
2015. jan. 16. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!