Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakorlatilag a mai világban egy párkapcsolatban a férfitól el van várva hogy főzzön, takarítson is + csináljon egyedül minden férfi munkát a háznál, meg keressen is jól?
S örüljön hogy egyáltalán vele van egy nő???
Ja és legyen elég ideje a királynőjére, nehogy az elunja magát...
F/30
"szes női munkát a ház körül, és még jól is keresek. Ez a normális, vagy talán kitüntetést érdemlek? Ellenben a párom azt se tudja, hol van a porszívó, még egy portörlő rongyot nem vett a kezébe és ha valami elromlik, akkor szerelőt hívok. De legalább k...a jól keres."
Tehát a pénz miatt vagy vele főelg?
"Ha felezve van a házimunka akkor a nő is hasogatni fogja a fát meg tolni a szenet a kazánházba furikkal?"
Te igen gyenge :)
A házimunkába a házkörüli munka is beletartozik.
Amúgy rohadtul nem vagyok egy mama kedvence pasi, nem azért kéne nő hogy kiszolgáljon, huszas éveim nagyrészében egyedül tartottam fenn háztartást.
Szeretek főzni is, egész jól takarítok is (megtanultam, belejöttem), illetve tudok alapszinten burkolni, festeni, vilanyt szerelni is.
21: csak azt akartam vele kifejezni, hogy azok közül, amiket felsoroltál, ő is csak az egyiket tudja hozni, hogy jól keres. A többibe nem száll be.
Nyilván nem hátrány, de mint írtam, én is jól keresek, bár kevesebbet nála. Azért vagyok vele, mert egyébként jó partner.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!