Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakorlatilag a mai világban egy párkapcsolatban a férfitól el van várva hogy főzzön, takarítson is + csináljon egyedül minden férfi munkát a háznál, meg keressen is jól?
S örüljön hogy egyáltalán vele van egy nő???
Ja és legyen elég ideje a királynőjére, nehogy az elunja magát...
F/30
Főzzön ő IS, takarítson ő IS, végezzen ház körüli munkát ő IS, keressen pénzt IS, neveljen gyereket ő IS, igyekezzen emberként kinézni ő IS, okozzon orgazmust ő IS(nekünk, nem magának, azt tudjuk, hogy megy neki).
Ejnye, mi szemét nők, csak nem elvárjuk azt a férfiaktól, amit mi is nyújtunk?
Kérdezi te már leírtad ezen az oldalon, hogy nincs párkapcsolatod, nem is igazán van tapasztalatod, és annyira nem is próbálkozol, hogy örökké anyukáddal akarsz élni.
Innentől meg mit szivod a vérünket?
" Vagy neked minden nap legyen tiszta ruhád amit felvehetsz, minden nap legyen meleg étel előtted, tisztaság és rend a környezetedben"
A mosás ma már nem igazán házi munka, mióta van mosógép. A főzés igen, de a mai nők eleve nem nagyon főznek, sokuk nem is tud...
Én amúgy szívesen főzök magamra, nem halok éhen nő nélkül ne aggódj.
Aztán mi ebben olyan nagy elvárás??? Ha egyedül élsz, ezeket akkor is meg kell csinálnod.
Én is főzök, takarítok, megcsinálom az összes női munkát a ház körül, és még jól is keresek. Ez a normális, vagy talán kitüntetést érdemlek? Ellenben a párom azt se tudja, hol van a porszívó, még egy portörlő rongyot nem vett a kezébe és ha valami elromlik, akkor szerelőt hívok. De legalább k...a jól keres.
Nem értem mit picsogsz itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!