Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok! Együtt lennétek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Együtt lennétek olyan pasival,aki heti 5x 11/12 órákat dolgozik?

Figyelt kérdés

Tartós lehet egy olyan kapcsolat,ahol a pasi heti 5 napban 12 órákat is dolgozik?

Elején még jó pár nő elviselné,hogy keveset van otthon,de utána sokan szakítanának inkább?

Testileg egy idő után kikészíti az embert ez a sok meló?

2020. dec. 19. 08:31
1 2
 1/13 Noren1989 ***** válasza:
92%
Szerintem (férfiként) inkàbb a minőségi együtttöltött idő rovàsàra menne.
2020. dec. 19. 09:16
 2/13 anonim ***** válasza:
16%

Hmm, en nokent kb ennyit dolgozok 2 munkahelyen, mellette 4x edzek egy heten, vezetem a haztartast, jut ido a barataimra is, estenkent meg olvasni is szoktam.. igaz most nincs parom, de amikor volt sem jelentett problemat, mindig volt minosegi egyutt toltott ido, ugyhogy szervezes kerdese az egesz. :)

28N

2020. dec. 19. 09:42
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez attól függ, hogy te találkozol-e olyan emberrel, akit ez nem zavar. Van aki elviseli, van aki csak akkor, ha jól is keresel, van aki meg semmi szín alatt nem fogadja ezt el.

Mondjuk egy együttélés alatt nem mindegy, hogy munka után mire és mennyi idő jut. Azért az sem járja, hogy a sok munka miatt pl.mindent a másik csináljon otthon egyedül munka mellett, a maradék 2 napon 1et pihenjen, és akkor jut talán 1 nap csinálni valamit közösen.

Nem mellesleg szerintem így a szabadidő hiányában ismerkedni is nehezebb.

Egyébként nem akarok bunkó lenni, csak reális vagyok és azt mondom, amit látok.

Ha valaki sokat dolgozik, nem keres emellé jól és nem is valami magasabb presztizsű munkát végez, akkor ezt általában nagyon kevesen tolerálják, nemtől függetlenül. Szóval egy orvossal mondjuk sokkal elnézőbbek az emberek ilyen szempontból, mint egy gyári munkással.

2020. dec. 19. 09:53
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
2-es ezt hogyan kell elképzelni? mondjuk reggel 6-tól este 6-ig dolgozol, fél7-re átérsz az edzőterembe, legalább egy óra edzés fél 8-ig, átöltözés, hazaút, 8-kor még összefutsz a barátokkal, 9-kor pedig nekiállsz porszívózni, mosni, főzőcskézni, 11-kor pedig olvasgatsz még?
2020. dec. 19. 10:51
 5/13 anonim ***** válasza:
54%
kérdező egyébként, ha idegilenes (max 1 év) akkor igen, ha így éli az életét, akkor nem.
2020. dec. 19. 10:54
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a kérdés h együtt hanem h mikor. Kb alszol dolgozol
2020. dec. 19. 11:26
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sajnos sok lenne. Lényegében hétvégén kívül nem is találkoznánk soha, mert kb dolgozik, eszik, alszik. És akkor még a munkába eljutás és hazautazás időtartamát bele se vettük ebbe a 12 órába.
2020. dec. 19. 12:04
 8/13 anonim ***** válasza:
55%
Persze. Nekem pont egy ilyen tetszik, de sajnos nem érdeklem. Elfogadom, hogy az ő munkaköre ilyen, nincs más opció. Ő szereti a munkáját, én meg szeretem ezt benne.(Egyébként én is azon a területen dolgozom, csak jóval kevesebbet, mert nekem csak "másodállás" és más munkakör.) Így tudom, hogy mivel jár, én is szeretem és nem tudnám elengedni. Normális, hogy ő se. Ettől még lehetne jó kapcsolat, nekem nincs szükségem non-stop együttlétre.
2020. dec. 19. 12:05
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem.
2020. dec. 19. 12:58
 10/13 anonim ***** válasza:
23%
Simán, ezért buknak a nők a dokikra, üzletemberekre, brókerekre,...meló, utána céges vacsi,...a pénz nem a fán terem.
2020. dec. 19. 13:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!