Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti hogy reagálnátok Szerintetek hogy fogadjam ha a párom "leszolja" a testem eggyik reszet?
szerintem nem bunkó módon közölte veled,ami jó pont. inkább legyen veled őszinte és mondja el nyíltan,hogy mi jön be neki, minthogy más után nézzen esetleg... és ha te is érzed magadon hogy visszább kell picit fogni a dolgokat akkor szerintem nincs ezzel baj. edzhetnétek közösen is! :)
24L
En amugy ezt annyira nem értem nèha x centi haskörfogat alatt szeret, x centi haskörfogat felett meg nem és elhagy vagy megcsal?
Nekem ez mindig olyan fura lesz
Rosszul esne.
De ezzel együtt belátnám, hogy igaz amit mond, még akkor is ha rosszul esik.
Azt hadd tegyem hozzá, hogy van különbség aközött hogy valaki EGYSZER őszintén elmondja a véleményét, és aközött hogy NAPONTA, kérdés nélkül cseszegeti a másikat.
Őszintén? Az egómnak rosszul esne és megijednék picit, hogy emiatt nem fog kívánni, ezért elkezdenék fogyózni és őt is bevonnám, hogy lássa tényleg komolyan gondolom.
Én láttam, hogyan kényelmesedett el a testvérem egy kapcsolatban és vált bombanőből mássá. Akkor megfogadtam, hogy velem ez nem fog előfordulni. Szeretném, ha a párom mindig büszke lenne rám. Az ember sokszor észre sem veszi magán az elős kilókat, inkább akkor szóljon és álljunk meg a lejtőn.
Szerintem a leszólás nem jó szó erre. Úgy jöttetek össze, hogy laposabb volt a hasad, ez tetszik neki. Most olyan irányba haladsz, ami kevésbé jön be neki, tehát szól (és ahogy kiveszem a kérdésedből normálisan tette), hogy ha lehet ne folytatsd mert az már nem jönne be neki.
Persze csinálhatná azt is, hogy csöndben marad, te felszedsz még egyszer annyit és egyszer csak közli, hogy elhagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!